Inici > Aplicacions > Biometria... > Biometria d’empremta dactilar per al control d’accés de clients a hotels
 
 
 

Aplicacions

Biometria d’empremta dactilar per al control d’accés de clients a hotels

Biometría Hotel

Les persones que es registren en un hotel acostumen a accedir a les habitacions mitjançant l’ús de claus o targetes de banda magnètica, targetes chip o targetes RFID. La solució de control d’accés dels clients d’un hotel a través de sistemes biomètrics és una altre forma de control d’accés segura, ràpida i sense risc de pèrdua de claus o targetes.

Un distribuïdor de Kimaldi ha implantat una solució de control d’accés per als clients d’un hotel a través de l’ús de la biometria d’empremta dactilar.

La biometria d’empremta dactilar és un tipus de biometria altament estesa i acceptada per la població, és segura, ràpida i fàcil d’utilitzar. Per aquesta aplicació el nostre distribuïdor ha escollit la gamma de terminals biomètrics Suprema, per la seva qualitat, fiabilitat i disseny.

CONTROL D’ACCÉS BIOMÈTRIC DACTILAR PER ALS USUARIS D’UN HOTEL

El funcionament de la instal·lació de biometria dactilar en un hotel és molt senzill i fàcil d’utilitzar

  • El client arriba a la recepció de l’hotel i el treballador el registra en el programa informàtic.
  • Seguidament el client registra la seva empremta dactilar i aquesta és associada a una habitació i a les diferents sales a les que té accés segons la tarifa.

A cada porta de les habitacions i sales d’accés restringit de l’hotel s’instal·la un terminal biomètric Suprema BioEntry Plus i el client només ha de col·locar el seu dit sobre el lector biomètric per accedit a l’habitació o per saber si té accés o no a la sala, gimnàs o piscina de l’hotel, parking, etc.

Això suposa un gran avantatge per l’hostaler ja que els registres es realitzaran de forma centralitzada, a més  podrà controlar en tot moment si la porta està tancada, s’ha deixat oberta o si ha estat oberta sense permís, ja que la informació rebuda després de cada accés es pot consultar al moment o ser recuperada quan es desitgi.

Aquesta aplicació permet donar accés a una persona que no estigui registrada però que s’hagi identificat (per exemple, visualment a partir d’una càmera de vigilància o que acompanya a un client utilitzant un terminal biomètric Suprema BioStation). 
A més, es pot obrir l’accés remotament a partir del host, i inclús es pot donar d’alta a un nou usuari des del propi accés sense passar per recepció.

Aquesta aplicació admet qualsevol tipus de terminal biomètric i diferents tecnologies biomètriques com la biometria facial.

La flexibilitat és garantia d’èxit i Kimaldi sempre treballa de forma flexible juntament amb el distribuïdor per aconseguir una major satisfacció del client. 

Referència d’aquesta aplicació: 01-1412-105

Components d'aquesta aplicació:

Biometria d’empremta dactilar per al control d’accés de clients a hotels

Terminal biomètric per al control d’accés Suprema BioEntry Plus

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
BioEntry Plus

Terminal biomètric d’empremta dactilar Suprema BioEntry Plus

Control d’accés autònom o en xarxa. Disponible model BioEntry W - IP65

Terminal biométrico de huella dactilar Suprema BioStation

Terminal biomètric d’empremta dactilar Suprema BioStation

Biometria d’empremta dactilar per a un Control d’Accés i Control de Presència segur i de qualitat

BioLite Net_Suprema

Terminal biomètric d’empremta dactilar Suprema BioLite Net

Control d’accés i control de presència ideal per a exteriors. Protecció IP65.