Inici > Àrea de coneixement > Impresora... > Seguretat Visual per les teves targetes
 
 
 

Kimaldi | Control d'accés, Control de presència, Biometria, RFID, Lectors i Impressores de targetes

Impresoras de tarjetas


Seguretat Visual per les teves targetes

T'expliquem les opcions de seguretat visual que ofereixen els fabricants d'impressores de targetes per evitar el frau i la falsificació de les targetes

Impressores de targetes Magicard 

Totes les impressores Magicard ID permeten afegir un holograma de seguretat visual anomenat HoloKote® 

L'usuari pot seleccionar entre quatre dissenys HoloKote estàndard.

Per millorar la seguretat visual, Magicard ofereix targetes HoloPatch que inclouen un segell daurat que augmenta la visibilitat del logotip HoloKote imprès

La impressora de targetes Magicard Rio Pro i la impressora de targetes de re-transferencia Helix ofereixen l'opció de personalitzar aquesta marca d'aigua amb el logotip de l'organització o qualsevol imatge de seguretat desitjada.

Amb l'impressora Magicard Rio Pro, els usuaris poden obtenir una marca d'aigua anti còpia, totalment flexible i personalitzable que s'imprimeix sobre tota la superfície de la targeta.

La impressora de re-transferencia Helix introdueix l'última tecnologia en seguretat visual. Afegeix una marca d'aigua en el mateix moment d'impressió. en el mismo momento de impresión.
Hi ha fins a 10 dissenys estàndard inclosos amb cada impressora Helix i això es poden seleccionar des del controlador de la impressora i qualsevol dels dissenys pot ser reemplaçat per un altre disseny personalitzat.

Impressores de targetes Fargo 

El laminat hologràfic d'FARGO proporciona un alt nivell de protecció a les targetes identificatives i permet afegir elements visuals (VSE) que són molt difícils de falsificar. També permet produir targetes més resistents.

Tipus de laminats hologràfics

SECURE Express ™ personalitzat

La manera més ràpida de protegir les teves targetes amb hologrames personalitzats amb una quantitat mínima de comanda de 5.000 unitats.

SECURE personalitzat

Major seguretat i durabilitat per a les targetes d'identitat amb fotografia. Admet gràfics o dissenys de text més complexos i és ideal per a aplicacions corporatives, de govern local i educatives.

High Secure personalitzat

L'últim en protecció amb laminat hologràfic

  • Utilitza fins a vuit VSE personalitzables per produir una targeta d'identificació difícil de falsificar.
  • Recomanat per a aplicacions governamentals, de la indústria del transport i corporacions d'alt nivell.

En incorporar un o més elements visuals personalitzats al disseny de laminat personalitzat de la teva organització, immediatament augmentaràs la protecció contra la falsificació de targetes d'identificació.

Impressores de targetes Dai Nippon 

Les impressores de targetes Dai Nippon incorporen una funció específica de seguretat que consisteix en la protecció de les dades enviades per a la impressió de targetes. Els ribbons / cintes utilitzats són una rèplica de les dades que s'han imprès. També, incorpora la funció d'esborrat de panell de dades que consisteix en esborrar la informació que queda de la targeta.

A més, incorpora el protocol de seguretat IPSEC (Internet Protocol security), que permet gestionar l'accés i utilització de la impressora mitjançant una IP. Es tracta d'un conjunt de protocols que asseguren les comunicacions sobre el protocol d'Internet (IP) autenticant i / o xifrant cada paquet IP en un flux de dades. A més, inclou protocols per a l'establiment de claus de xifrat.

Incorpora l'opció d'impressió en material fluorescent, només visible quan s'aplica una llum ultraviolada.

Impressores de targetes Evolis 

Evolis ofereix quatre tipus de cintes hologràfiques per a la impressió de l'holograma a la targeta:

  • Un vernís genèric Genuine Globes per a les impressores tèrmiques
  • Un vernís genèric Globe per a la laminació
  • Un pegat genèric Globe per a la laminació
  • Una solució d'hologrames personalitzats quan és necessari un disseny específic. 

També, amb la impressora de targetes i laminadora Evolis Primacy, s'obtenen targetes d'identificació amb un nivell de seguretat molt elevat. Aquest model compta amb una gran varietat de pegats i plastificacions, amb o sense hologrames.. 

 
Laminador de tarjetas para impresora de sublimacion por re-transferencia DNP CL-500D

Laminador de targetes DNP CL-500D

Laminador de targetes per impressora de sublimació per re-transferència DNP CL-500D

Impresora de tarjetas Magicard Enduro+

Magicard

Impressores de targetes Magicard: Alta seguretat