Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

Kimaldi Lusa celebra 10 años de éxito
30/03/2015

Kimaldi Lusa celebra 10 años de éxito

Kimaldi Lusa cumple 10 años de éxito y progreso al servicio del mercado de control de acceso y control de presencia portugués.

Durante todo este tiempo la delegación de Kimaldi en Portugal ha sabido encontrar el mejor camino para desarrollarse y llegar a ser el referente en control de acceso y presencia en Portugal.
Estamos muy orgullosos de celebrar con nuestros partners, una década de éxito al servicio del mercado tecnológico portugués.

Nacimos el día de los Santos Inocentes en Portugal, el 1 de abril de 2005 y no era una broma, llegamos y nos ganamos la confianza del mercado, fidelizándola.

Para esta celebración no queremos regalos, sino que nuestros clientes serán los que reciban un regalo:

Un 10% de descuento adicional en una factura que ellos escojan durante el mes de abril. A excepción de los precios negociados para proyectos.

Tenemos la intención de continuar aprendiendo del mercado y mejorar la transparencia en nuestras relaciones, como siempre hemos hecho.

Esperamos poder ofrecerte un 20% de descuento en nuestro 20 aniversario o incluso un 30% en el 30 aniversario ¡queremos conseguirlo juntos!

El equipo de Kimaldi Lusa 

20/03/2015

Promoción impresoras Magicard. Pronto y Enduro+

Nueva oferta en impresoras Pronto y Enduro+: Bundle Pronto con cinta color y software de edición de tarjetas y precio promocional para la impresora Magicard Enduro+. 
Las impresoras de tarjetas Magicard se diferencian por sus buenas prestaciones y por sus opciones de seguridad anti-falsificación de la tarjeta. Aprovecha esta promoción hasta el 24 de abril de 2015.

Bundle Magicard Pronto y Promoción Magicard Enduro+

Bundle Pronto

Bundle Magicard Pronto:

 • Impresora Magicard Pronto
 • Software TrustID BD 200 registros
 • Cinta Color MA100

PVP promocional 990€ 

Promo Enduro+

Impresora Magicard Enduro+

PVP promocional 1.390€

   

Condiciones de esta promoción:

 • Oferta válida hasta el 24 de abril de 2015
 • Válido para los modelos Pronto y Enduro+ básicos. Consultar PVP de las otras referencias de estos modelos. 
 • No acumulable a otras promociones o precios especiales de proyecto. 
 • IVA no incluido 
 • No olvides indicar la referencia de la promoción en tus órdenes de pedido:  
  • PROMOBUNDPRONTO
  • PROMOENDURO

Kimaldi es importador oficial y mayorista en España de las impresoras de tarjetas Magicard. 

Los profesionales de Kimaldi han pasado por un proceso de formación en las instalaciones de Ultra Electronics que les permite dar el mejor servicio tanto de preventa como post venta, así como reparar las impresoras de tarjetas Magicard y revisiones desde Kimaldi, esto se traduce en un mejor y más rápido servicio al mercado muy valorado por el cliente.

Contacta con nosotros y aprovecha esta promoción

Novetat: lector RFID amb conectivitat CAN per crear xarxes de lectors
20/03/2015

Novetat: lector RFID amb conectivitat CAN per crear xarxes de lectors

Kimaldi llança al mercat la NdCAN125: un lector RFID de 125kHz integrat amb una controladora per connectar al sistema de Bus industrial CAN.

Aquest producte és ideal per crear extenses xarxes de lectors amb un alt número de nodes CAN. Algunes de les aplicacions més comunes per aquesta electrònica són els sistemes de bike-sharing, prestatgeries intel·ligents o taquilles on-line.

NdCAN125 s'integra amb tota la família d'electròniques NdCAN de Kimaldi. Sistema amb més de 15 anys de historia i varis milers d'unitats instal·lades a múltiples entorns i aplicacions.

Las xarxes de lectors CAN tenen com a principals avantatges la seva estabilitat i robustesa, així com el seu alt grau competitivitat en cost. Sent la solució ideal per a extenses xarxes (inclús amb cablejats propers al kilòmetre) i amb un alt número de nodes (fins a milers de lectors).

NdCAN+125k front1

NdCAN+125k back_1

NdCAN+125k side

     

La NdCAN125 en particular es caracteritza per la seva facilitat d'instal·lació, degut a:

 • La seva mida compacta. Electrònica amb lector RFID, relé, entrades i sortides digitals all-in-one.
 • Cablejat simple. Només requereix un únic cable per comunicar i alimentar els nodes.
 • Connexionat grimpable. Que permet crear d'una manera molt senzilla una xarxa de lectors sobre una mateixa línia.

Kimaldi aporta una amplia experiència com a fabricant i distribuïdor de sistemes d'identificació de persones pel control d'accés i control de presencia.

Digues què necessites.

Nous accessoris per tagetes plàstiques
16/03/2015

Nous accessoris per tagetes plàstiques

Evolis ofereix nous i atractius accessoris de targetes. Promou la teva empresa i els teus esdeveniments amb la nova àmplia gamma de porta targetes per emmagatzemar i protegir les targetes plàstiques, podent personalitzar-los amb el teu logo, les teves dades i els teus colors corporatius.

Personalitza els teus accesoris per targetes i dinamitza la teva imatge de marca.

Kimaldi ofereix la possibilitat de personalitzar els accessoris de targetes de dades, logos i colors corporatius. Amb aquesta solució la teva marca tindrà una presència immillorable en tot tipus d'esdeveniments, ja que els pots portar on vulguis, repartir entre tots els teus clients i difondre així la teva empresa i el teu servei.

Els nous accessoris a destacar són els següents:

Badge reels

 • Porta targetes rígid: Fabricat en policarbonat permet la lectura de targetes RFID i atorga un us molt professional

1454112 HD_400x250

 • Porta targetes amb aro: Dissenyat per activitats a l'aire lliure, viatges o finalitats professionals, amb unes dimensions perfectes per portar-ho a la butxaca

1455000 b HD_400x250

 • Lanyards amb ganxo: Subjecta la targeta i atorga una comoditat i visibilitat completa, portant l'accessori al coll i permitent que tots la puguin veure.

polyester-tube-12mm-avec-crochet-métal

Mostra la teva millor imatge amb accessoris per targetes plàstiques personalitzats. 

Descarrega el catàleg d'accessoris de targetes disponibles.

Contacta amb el nostre equip comercial i promou la teva marca.

Kimaldi obté el certificat de reparador oficial Suprema
12/03/2015

Kimaldi obté el certificat de reparador oficial Suprema

Des de febrer de 2015 Kimaldi disposa d'estoc de peces de recanvi per a la reparació dels equips de control d'accés i control de presència Suprema. Això agilita el procés de reparació i aporta un servei al client molt més directe i ràpid.

Kimaldi ha destacat sempre per ser una empresa pionera a establir una relació estreta i duradora amb les marques que distribueix.

Amb Suprema la col·laboració entre les dues empreses ha estat sempre molt positiva, cosa que s'ha traduït en un millor assessorament comercial i servei tècnic per al nostre canal de distribució.

Amb l'obtenció del certificat de reparador oficial de Suprema, Kimaldi aconsegueix posicionar-se com una de les empreses amb més força en la comercialització dels productes de control d'accés i control de presència de la marca Coreana.

Kimaldi, com a fabricador i distribuïdor oficial de marques rellevants en el sector de control d'accés i control de presència, disposa d'una sèrie d'avantatges que ens ajuden a oferir el millor servei als nostres clients:

 •  Experiència consolidada des de 1998
 • Orientació comercial sobre els productes de control d'accés i presencia
 • Orientació i suport comercial per escollir el millor producte
 • Servei i suport tècnic
 • Estoc permanent
 • Respectem al canal de distribució. Captem contactes de client final i els passem al distribuïdor. Mai venem a client final.

Ser distribuïdors oficials de Suprema i centre oficial certificat reparador ens permet estrènyer relacions amb el fabricant i aportar valor afegit a la relació amb el nostre canal de distribució.

* Productes no inclosos en el programa de reparacions locals: Secure I/O, Face Station, BioMini, BioMini Slim, Passport Readers.

Contacta'ns i troba la millor solució a les teves necessitats.

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.