Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

15/04/2015

Noves promocions en impressores de targetes Evolis: Zenius i Primacy

Aprofita les noves ofertes en impressores de targetes i imprimeix les teves pròpies targetes plàstiques amb estil i personalitat. Descobreix un món de solucions amb Evolis.

Les impressores Evolis destaquen per la seva alta qualitat i la seva facilitat d'ús. Les solucions que presenten són múltiples i adaptables a les teves necessitats. ¡Troba la teva!

Ara més que mai no pots perdre l'oportunitat d'adquirir la teva impressora, aprofita les promocions que Evolis llança fins el 30 de juny de 2015.

Evolis Zenius 

Zenius Promo

Zenius és la millor impresora de targetes per volums baixo d'impressió. Alta qualitat i totes les opcions de codificació, actualitzable a posteriori. 

Condicions de la promoció:

 • Zenius Classic ref. 15ZN1U0000RS 
 • Mantenim descomptes a distribuïdor
 • No acumulable a altres ofertes i promocions 
 • Vàlida fins el 30/06/2015 
 • Indicar el codi de la promoció: PROMOZENIUS

Evolis Primacy 

GoPro Primacy

Compra 5 Primacy fins el 30 de juny de 2015 i emporta't una càmera Go Pro de regal.

Condicions de la promoció:

 • Promo Primacy. Qualsevol model
 • Mantenim descomptes a distribuïdor
 • No acumulable a altres ofertes i promocions 
 • Vàlida fins el 30/06/2015 
 • Indicar el codi de la promoció: PROMOGOPROPRIMACY

Diversos dissenys amb impressores de targetes Evolis

Designs_4

 

Kimaldi: el distribuïdor oficial d'Evolis

31/03/2015

Kimaldi exposa a Hispack 2015

Vine a veure’ns: Pabelló 3 Estand G704 del recinte firal Gran Via. Coneix les nostres solucions de pissarres porta preus amb les impressores de targetes Evolis. Explota nous mercats amb solucions de valor i innovació.

Del 21 al 24 d’abril Kimaldi estarà a Hispack, una de les principals fires de maquinària per a l’etiquetatge, codificació, marcatge, publicitat i solucions per al punt de venda, que se celebra a Barcelona.
Juntament a aquest event triennal se celebra Bta., que reunirà maquinària i equips per a la industria i el comerç de l’alimentació i per a la industria càrnica i afins.

Ens trobaràs a l’estand G704 del Pabelló 3, on presentarem la nostra solució centrada en la impressió de pissarres porta preus en targetes plàstiques.
Es tracta de targetes negres de PVC en les que el client pot imprimir el preu i característiques del seu producte amb tinta blanca. Tot homologat per estar en contacte amb aliments.

 • Fàcil d'usar. Tres senzills passos: escollir el producte, canviar les dades i imprimir. En pocs segons tindràs la teva pissarra de preu i la informació del producte actualitzats.
 • Ràpida impressió. Sense necessitat de retoladors ni material d'oficina.
 • Higiene. Fàcils de netejar i no es fan malbé amb la humitat. Certificades per estar en contacte directe amb aliments. 
 • Homologada per a ús alimentari.
 • Efectivitat. Permet introduir informació del producte així com promocions i comunicacions. 
 • Fidelització. La impressora de targetes és també una eina per a imprimir targetes de fidelització de clients, targetes de punts, codi de barres, etc.

Aquests son alguns dels sectors que poden beneficiar-se de la solució que us presentarem a Hispack;

Pissarres porta preus per a Forns de pa

K_Baker_4

 • Ideal per aconseguir una pissarra porta preu d’aspecte tradicional, net i clar.
 • Fàcil de netejar i tornar a utilitzar.
 • Gestió ràpida i senzilla que permet introduir canvis i modificar preus.
 • Permet introduir informació addicional sobre el producte.
   

Pissarres porta preus en Xarcuteries i Carnisseries

K_Butcher_4

 • Les cintes de color blanc i negre que s’usen per a la impressió de les pissarres de preus estan homologades per ISEGA: aprovades i adequades per a estar en contacte amb aliments.
 • La solució permet imprimir un codi de producte o codi de barres en el revers de la targeta per a facilitat la venda en botigues.
   

Pissarres porta preus per a botigues de productes frescos

K_Traiteur_4

 • Les targetes negres usades per a la solució estan homologades per TUV: aprovades i adequades per a estar en contacte amb aliments.
 • La solució permet netejar les targetes amb aigua i sabó per retirar restes i tornar a ser usades.
 • La informació mostrada en les targetes és variable en cada mostra i es pot adaptar a la necessitat.
   

Productes necessaris per a desenvolupar la solució d’impressió de pissarres porta preus: 

Impressora de targetes Evolis

CardPrinters_Black Card

Impressora Evolis Zenius

Impresora Evolis Primacy

 • Impressió a una cara
 • 8 seg/targeta (monocrom)
 • Connexió USB
 • Garantia 2 anys
 • A una cara o a doble cara
 • 5 seg/targeta (monocrom)
 • USB, Ethernet
 • Garantia 3 anys

Consumibles Evolis

Black Cards TUV

Black & White ribbon ISEGA

Targetes homologades TUV

Cinta negra/blanca homologada ISEGA

Les targetes Evolis tenen homologació TUV per a estar en contacte amb aliments.  

Les cintes Evolis estan homologades per la certificació ISEGA per a estar en contacte amb aliments.

   

Altres dissenys per a la solució d’impressió de preus:

Designs_4

 

Esperem la teva visita al Pabelló 3 Estand G704 del 21 al 24 d'Abril, en aquesta nova edició de HISPACK 2015.

Kimaldi Lusa celebra 10 anys d'èxit
30/03/2015

Kimaldi Lusa celebra 10 anys d'èxit

Kimaldi Lusa compleix 10 anys d'èxit i progrés al servei del mercat de control d'accés i control de presencia portuguès.

Durant tot aquest temps la delegació de Kimaldi a Portugal ha sabut trobar el millor camí per desenvolupar-se i arribar a ser el referent en control d'accés i presencia a Portugal.
Estem molt orgullosos de celebrar amb els nostres partners, una dècada d'èxit al servei del mercat tecnològic portuguès.

Vam nàixer el dia dels Sants Innocents a Portugal, l'1 d'Abril de 2005 i no era una broma, vam arribar i ens vam guanyar la confiança del mercat, fidelitzant-la.

Per aquesta celebració no volem regals, sinó que els nostres clients seran els que rebin un regal:

Un 10% de descompte addicional a una factura que ells escullin durant el mes d'Abril. A excepció dels preus negociats per a projectes.

Tenim la intenció de continuar aprenent del mercat i millorar la transparència en les nostres relacions, com sempre hem fet.

Esperem poder oferir-te un 20% de descompte al nostre 20 aniversari o inclús un 30% al 30 aniversari ¡volem aconseguir-ho junts!

L'equip de Kimaldi Lusa 

29/03/2015

Kimaldi va presentar a Graphispag 2015 la nova impressora amb tecnología retransfer Evolis Avansia

Graphispag 2015, s'acomiada amb la incorporació de nous actors al món de la impressió, com son les impressores de targetes, de petit format. El saló ha comptat amb la participació de 217 expositors i 20.000 visitants.

Graphispag 2015 ha estat tot un èxit. Amb diverses activitats i àrees, constitueix la plataforma més completa i decisiva per a la renovació tècnica del sector: des de les novetats en maquinària i accessoris per als diferents sistemes d'impressió i per als acabats i transformació, a més de l'ultima tecnologia gràfica digital, fins una variada oferta de materials, suports i consumibles. 

Sin título

Les impresoras de tarjetas Evolis van ocupar el seu lloc i es van presentar com una opció més de negoci per a les impremtes, ja que permeten oferir serveis d'impressió que cobreixin les necessitats del petit comerç, ja sigui a través de la impressió de targetes plàstiques o bé a través de la venda d'impressores de petit format.

En aquesta edició de Graphispag 2015, Kimaldi ha tingut l'oportunitat de tenir un punt de trobada per establir noves relacions laborals i enfortir les relacions amb els seus clients, a més d'exposar algunes de las seves impressores Evolis.

Producte presentat per Kimaldi a Graphispag 2015

Impressora de targetes Evolis Primacy

Primacy_logo

Primacy és una impressora de gama mitjana-alta per a impressions a una o doble cara. Modularitat i flexibilitat amb 3 anys de garantia.

 • Altament escalable gracies als seus diferents mòduls de codificació.
 •  Ideal per utilitzar en pases de transport, targetes identificatives i targetes multiaplicació com les targetes d'estudiants.

Nova impressora amb tecnologia retransfer Evolis Avansia

En la seva línia d'actualització Evolis ha apostat per la tecnologia retransfer llançant al mercat una nova impressora de targetes amb una impressió professional de qualitat fotogràfica.

Sin título

Dissenyada per a un us rigorós, l'Avansia és una impressora extremadament robusta i aporta una molt alta seguretat en la impressió de targetes.

Avansia és la nova aposta d'Evolis i Kimaldi la comercialitza a Espanya i Portugal. Som els distribuïdors oficials de la marca.

Targetes preimpreses

Sin título

A més, a Kimaldi treballem amb targetes prempreses, un producte molt útil per a volums d'impressió mitjans-alts que necessiten imprimir targetes amb el mateix disseny.

Les targetes preimpreses incorporen un disseny personalitzat pel client en una cara de la targeta o amdues. Una vegada es té el disseny de fons de totes les targetes preimpreses, el client personalitza cada una de les targetes amb les dades del client, el seu nom, fotografia, dades relevant, etc. i s'imprimeixen amb una impressora de targetes.

La relació que s'estableix entre Kimaldi i els seus distribuïdors va més enllà de la venda, creant un vincle de compromís, assessorant, i acceptant el producte segons les necessitats del client.

És un camí que recorrem junts per poder oferir la màxima qualitat i flexibilitat a un procés de venda i distribució que es converteix en una relació de treball en equip i de respecte mutu.

Consulta'ns, volem ajudar-te.

20/03/2015

Promoció d'impressores Magicard. Pronto and Enduro+

Nova oferta en impressores Pronto i Enduro: Bundle Pronto amb cinta color i software d'edició de targetes i preu promocional per a la impressora Magicard Enduro+.

Les impressores Magicard es diferencien per les seves bones prestacions i per la seves opcions de seguretat d'anti-falsificació de la targeta. Aprofita aquesta promoció fins el 24 d'Abril de 2015.

Bundle Magicard Pronto i Promoció Magicard Enduro+

Bundle Pronto

Bundle Magicard Pronto:

 • Impressora Magicard Pronto
 • Software TrustID BD 200 registros
 • Cinta color MA100

PVP promocional 995€ 

Promo Enduro+

Impressora Magicard Enduro+

PVP promocional 1.390€

   

Condicions d'aquesta promoció:

 • Oferta vàlida fins el 24 d'Abril de 2015
 • Vàlida para los modelos Pronto i Enduro+ bàsics. Consultar PVP de les altres referencies d'aquests models. 
 • No acumulable a altres promocions o preus especials de projecte.
 • IVA no inclòs
 • No oblidis indicar la referencia de la promoció a les teves ordres de comanda: 
  • PROMOBUNDPRONTO
  • PROMOENDURO

Kimaldi és importador oficial i majorista a Espanya de les impressores de targetes Magicard.

Els professionals de Kimaldi han passat per un procés de formació en les instal·lacions de Ultra Electronics que els permet donar el millor servei tant de prevenda com postvenda, així com reparar les impressores de targetes Magicard i revisions des de Kimaldi, això es tradueix en un millor i més ràpid servei al mercat molt valorat pel client.

Contacta amb nosaltres i aprofita aquesta promoció.

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.