Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

Sistemas biométricos Kimaldi
31/07/2014

Tecnologia biomètrica per al control d'accés i presència

L'autenticació biomètrica és el mètode més confiable de verificació d'identitat i el seu ús s'ha estès a diferents estaments en tot el món. La biometria, o l'ús de trets únics i irrepetibles de l'ésser humà per la gestió d'identificació, és una tecnologia que cobra cada vegada més força en diferentes aplicacions relacionades amb la seguretat y el control d'accés a nivell mundial.

Les empremtes digitals són característiques biomètriques fiables i permanents, resistents a l'envelliment i la variació en el temps, i per aquesta raó l'empremta digital s'ha convertit en una targeta de d'identidad biomètrica que mai perdrem, i per aquest motiu la seva aplicació s'està extenen a nombrosos àmbits de la vida diària.

Seguretat aeroportuària

El trànsit de passatgers en els aeroports és un dels reptes més importants per la seguretat nacional. Per això, els serveis d'immigració d'alguns països han adoptat sistemes de gestió electrònica de fronteres per garantitzar els màxims estàndars de confiabilitat degut a la ràpida escalada de viatges transfronterers en el seus terminals aeris. A més, aeroports a Hong Kong, Londres, França, Bulgaria i molts d'altres països han instal.lat e-gates, les quals executen la identificació biomètrica dels passatgers, millorant l'eficiència en els seus temps de circulació i un enrobustint la seguretat de àrees amb alt tràfic d'usuaris.

Confiabilitat electoral

Per tal d'eliminar el frau electoral, varis països han implementat l'actualització dels seus registres electorals amb elements biomètrics per incorporar majors mecanismes de seguretat que permeten certificar la identitat de cada votant i evitar problemes associats a la doble votació i la suplantació d'identitat. En algunes plataformes de vot electrònic, l'empremta digital és utilizada per validar la identitat del elector i habilitar l'inici de la sessió de la votació, assegurant així que es compleixi el precepte d'un sol vot por elector. Veneçuela fou el primer país que va implementar l'autenticación biomètrica a nivell nacional en les seves eleccions de 2012.

Pagaments electrònics segurs

El PIN o clau secreta ha estat fins ara el mètode preferit pels bancs per mantenir restringit l'accés als comptes de cada persona. Però, la memòria no és una eina infalible, i les targetes de dèbit són susceptibles a ser extraviades o robades. Per solucionar aquest problema, països com Alemanya i França estan experimentan amb sistemes biomètrics de pagament electrònic en els supermercats. Amb la seva empremta digital, el client obté accés a la seva compte sense necessitat de carregar un plàstic ni memoritzar un número, així com també evitar la clonació de targetes.

Salut

La duplicació de histories mèdiques i el robatori d'identitat són una realitat problemàtica en les entitats de salut. Per preveure el frau en situacions tan delicades que poden comprometre la salut dels ciutadans, l'hospital Hugh Chatham en Carolina del Nord, EEUU, va implementar un sistema biomètric multimodal amb reconeixement d'empremta digital, iris, rostre i patró de venes de la palma per reconeixement de pacients. Amb aqiest es fa impossible la confusió entre històries mèdiques, eliminan així el risc d'oferir al pacient el tractament equivocat.

Kimaldi és un referent en identificació biomètrica.

Fabriquem i distribuïm les millors marques del mercat, aportan suport comercial i tècnic en cada projecte. Consulta els nostres sistemes de control d'accés biomètrics i explica'ns les teves necessitats, treballem conjuntament amb tu per aportar la solució que millor s'adeqüi a les teves necessitats. 

Kimaldi és flexibilitat. Digues, què necessites? 

Font: http://www.idnoticias.com/2013/06/04/biometria-campeona-global-de-la-identificacion?issue=idnoticias_20130605

16/07/2014

BBC News informa sobre el bike-sharing de Copenhague

El sistema de préstec de bicicletes elèctriques de Copenhague, en el que intervenen Gobike i Kimaldi com socis tecnològics, arriba a la BBC News.

Copenhague és una de les capitals del món amb major volum de bicicletes. En 1990 va ser la primera capital en instal.lar un sistema de lloguer de bicicletes.

Ara la ciutat s'ha actualitzat i les seves bicicletes inclouen assistència elèctrica i GPS, i qualsevol persona les pot reservar des del seu Smartphone.

Kimaldi ha dissenyat i fabricat components ¨embedded¨ dels sistemes electrònics per al control, la càrrega elèctrica,  identificació i comunicació de les bicicletes i las peanyes (els punts d'ancoratge de les estacions) segons los requisits de Gobike.

Degut a la repercusió mundial d'aquest projecte, diversos mitjans de comunicació es van fer ressò del mateix, a més la seva presència a Smart City Expo 2013 va consolidar el projecte com una solució global i adaptable a qualsevol tipus de ciutat.
Així la web Economist parlava de la solució de bike-sharing i la revista digital Forbes es centrava en el projecte de Gobike.

Ara la BBC News, en el seu format digital, es fa ressò d'aquest innovador sistema de préstec de bicicletes elèctriques i les seves avantatges

 

Si desitges més informació sobres sistemes de préstec de bicicletes o bicicletes elèctriques posa't en contacto amb nosaltres. 

10/07/2014

Evolis anuncia la continuïtat de la impressora de targetes Evolis Tattoo RW fins a finals de 2015

Degut a alguns projectes importants sorgits i el feedback del mercat, Evolis ha decidit replantejar la seva decisió de descatalogar la impressora de targetes regrabables Evolis Tattoo Rewrite.

El fabricant d'impressores de tarjetes francés Evolis anuncia la continuïtat de la seva impressora de targetes regrabables Tattoo RW fins a finals de 2015.

Aquesta decisió ve donada pel feedback del mercat i una sèrie de projectes interessants que han fet replantejar l'orientació comercial del seu producte.

La  impressora de targetes regrabables Tattoo RW és la solució perfecta per projectes i aplicacions de gestió de visitants.

  • Les targetes es poden modificar en qualsevol moment, gràcies a la rapidesa dels cicles de borrat i escriptura
  • Una solució econòmica i respectuosa amb el medi ambient: sense consumibles i targetes reutilitzables fins 500 vegades 
  • Ideal per sistemes de punts, targetes de visita, carnets VIP's, targetes de fidelització, etc. 
  • Perfecta per integrar u utilizar en qualsevol tipus d'entorn 
  • Mode d'inserció de targetes: manual i automàtic 
  • 2 anys de garantia (limitada a 15.000 targetes) 
  • Conectivitat: USB i Ethernet

Kimaldi és partner oficial a Espanya i Portugal de la marca d'impressores de targetes Evolis.

Kim_Repair&Official_Award

 

Kimaldi és Partner oficial i centre reparador certificat de Evolis
Kimaldi és el millor Partner europeu de Evolis (2001 - 2011)

Confia en la aliança Kimaldi - Evolis

Ràpida entrega, elevat stock en magatzem i distribuïdors en les principals ciutats i provincies de Espanya i Portugal.

Contacta'ns

07/07/2014

Kimaldi celebra la seva activitat Teambulding a Barcelona. Juliol 2014

El passat divendres 4 de juliol es va celebrar l'activitat d'estiu de Kimaldi, en la que dos grups van haver d'endevinar una sèrie d'endevinalles lògiques i matemàtiques per trobar la clau de l'enigma.

Teambuilding Kimaldi

 

Dos grups amb un objectiu comú, ser l'equip guanyador. En mitg de la ciutat condal, entre monuments, edificis emblemàtics i per últim la plaça Colón, van servir de pistes i finalment respostes. El Port Olímpic va ser el lloc escollit per la cena en grup.

Kimaldi és coneixedora de la necessitat de gestionar adequadament el Capital Humà per a l'éxit i diferenciació competitiva. El talent, la creativitat, la intel.ligència i motivació del personal d'una empresa, són els pilars per poder respondre amb agilidad als requerimients canviants del món modern.

Kimaldi empresa tecnològica líder en el seu sector coneix els beneficis d'aquest tipus d'iniciatives, que permeten als treballadors trobar-se fora de l'àmbit laboral laboral, treballar de forma eficient i fomentar el treball en equip.

Kimaldi es líder en el mercat de la identificació de persones i ofereix una àmplia gamma de sistemes biomètrics, sistemes RFID, impressores de targeta, lectors de targetes, control d'accés, control de presència.

Kimaldi_Teambuilding_7

 

Kimaldi és flexibilitat, digués que necessites.

Kimaldi ha visitat IFSEC l'esdeveniment en seguretat
23/06/2014

Kimaldi ha visitat IFSEC l'esdeveniment en seguretat

IFSEC International 2014, és la fira de seguretat que es celebra anualment a Londres, en el Centre d'exposicions ExCel, oferint solucions i productes relacionats amb la seguretat.

IFSEC International 2014, és l'escenari perfecte per conèixer a profesionals de seguretat altament qualificats i punt de trobada ideal per expandir negocis en el Regne Unit.

IFSEC International és l'esdeveniment més prestigios del món que atrau gràcies a les seves novetats d'última generació a expositors, compradors i proveïdors de tot el planeta, reunint aquest any a més de 24.000 visitants, representats en 108 països i 650 fabricants en 7 pavellons. 

En IFSEC es cubreixen les necessitats de seguretat més innovadores com, control d'accés biometria, edificis intel.ligents, seguetat física per els treballadors, CCTV, video vigilància, amb les principals fabricants distribuïdors i proveïdors.

Però a més, es parla de tendències, es comparteixen idees i solucions i es coneixen noves tecnologies per el món de la seguretat, el control d'accès i el control de presència.

Kimaldi aposta per la tecnologia i la innovació i busca nous productes de qualitat adaptats a l'evolució del mercat.

Si desitges obtenir més informació sobre aquest esdeveniment pots accedir a:

IFSEC

Kimaldi és flexibilitat. Digues què necessites?

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribucin oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.