Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

19/05/2015

Kimaldi presenta en exclusiva el nou terminal de Suprema BioStation 2 al Security Forum 2015

Vine a visitar-nos i descobreix les novetats de les diferents famílies de productes per al control d'accés i control de presència que exposarem. Entre aquestes, podràs conèixer en primícia el nou terminal de control d'accés Suprema BioStation 2.
Barcelona – Security Forum, 27 i 28 de maig de 2015 - stand 083. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Security Forum 15

Security Forum, l'esdeveniment de referència en el sector de la seguretat, té la missió de generar condicions de revitalització de l'ecosistema del món de la seguretat i a la vegada contribuir a reforçar el teixit empresarial i emprenedor que el conformen.

Com a producte estrella, Kimaldi presentarà en exclusiva el nou terminal biomètric de control d'accés i presència Suprema BioStation 2, una nova versió del clàssic terminal Suprema BioStation amb molt altes prestacions i disseny molt atractiu. Protecció IP65 i connectivitat TCP/IP amb WiFi. 

Algunes de les característiques més destacades del nou BioStation 2 són: 

New product BioStation2

 • Autenticació molt ràpida. Fins a 20.000 matches per segon.
 • Alta velocitat de transferència de dades. Fins a 5000 dades de transferència en menys d'un minut entre el servidor i el terminal. 
 • Capacitat de memòria estesa. 1.000.000 templates d'empremta i 3.000.000 registres. Protecció IP65 contra el pols o l'aigua.
 • Interfície versàtil. WiFi i PoE de sèrie per adaptar-se a una àmplia varietat d'instal·lacions. 
 • 2 anys de garantia.

A més, a l'stand de Kimaldi podràs conèixer la gran varietat de productes de Suprema, companyia coreana líder que ofereix una tecnologia puntera en sistemes biomètrics, Magicard, empresa especialitzada en la fabricació d'impressores d'alta seguretat, i Evolis, companyia líder en disseny, fabricació i comercialització d'impressores de targetes.

Aquestes són algunes marques que podràs trobar al nostre stand:

Terminales biometricos Suprema

Sistemes biomètrics per aplicacions de PC i integrades. Experts en sistemes de control d'accés i control de presència mitjançant tecnologia biomètrica i RFID.

Kimaldi control de acceso y presencia

Fabricants i majoristes de productes de control d'accés i presència. Tecnologia biomètrica i RFID. Comercialitzem tot tipus de productes relacionats amb la identificació de persones.

Impresoras tarjetas Evolis

Empresa líder en la fabricació d'impressores de targetes utilitzant tecnologia de sublimació i en monocrom per transferència tèrmica.

Impresoras tarjetas Magicard

Fabricants d'impressores de targetes d'alta seguretat, diferenciades per les seves bones prestacions i per les seves opcions de seguretat anti-falsificació de la targeta.

Kimaldi aposta per la tecnologia i la innovació i busca nous productes de qualitat adaptats a l'evolució del mercat. Si desitges obtenir més informació sobre aquest esdeveniment pots accedir a la pàgina web de Security Forum.

Estarem a l'stand 083 el 27 i 28 de maig de 2015, a la tercera edició de Security Forum, la trobada del món de la seguretat. 

Kimaldi és qualitat i flexibilitat. Digue'ns ¿què necessites?

Software de control de acceso y presencia Suprema BioStar2
06/05/2015

Nou software de control d'accés i presència Suprema BioStar 2

Suprema, líder en el mercat de la identificació de persones, llança al mercat la nova versió del seu software de control d'accés i presència BioStar2. Una plataforma pel control d'accés IP basada en web.

El Software de control d'accés i presència BioStar 2 integra la tecnologia biomètrica Suprema amb una solució de seguretat millorada per oferir simplicitat i alt rendimient.  

 • Fàcil instal·lació i desenvolupament ràpid
 • Usablitat: Menú, accesibilitat, intuitiu
 • Accesibilitat: interfaz adaptada a qualsevol dispositiu i sistema operatiu.
 • Actualitzacions automàtiques, descàrrega automàtica de firmware i copies de seguretat
 • Estructura modular que facilita la integració amb aplicacions de tercers
 • Mayor seguridad: Comunicació encriptada i informació xifrada

El nou software Suprema BioStar 2 està enfocat a millorar l'experiència de l'usuari, ja que el sistema és accessible a través de tots els navegadors web i sistemes operatius. Evitant així la dependència de plataformes de dispositius.

Aquest nou sistema inclou millores en l'automatizació en quant a l'instal·lació i al manteniment. 

 • La detecció automàtica de dispositius evita processos complexos d'introducció i detecció de dades. Això permet al instalador simplificar la selecció i configuració del dispositiu des de la llista de dispositius connectats a la xarxa. 
 • A més, totes les actualitzacions futures per BioStar 2 estaran disponibles des d'una plataforma basada en el núvol.
 • Inclou a més una funcionalitat opcional d'actualització automàtica, que assegura que el sistema es troba al dia amb les últimes versions de firmware disponibles.

El nou software de Suprema ofereix un alt rendiment, ja que permet gestionar sistemes molt grans amb fins 100 terminals connectat a la xarxa. 

La transferència de dades entre varis dispositius es processa via Transferència de Híper Dades per reduir el temps d'innactivitat del sistema durant el manteniment. També permet calendaris de temps il·limitat i ajustos avançats de grups d'usuaris per suportar configuracions complexes de control d'accés.

Aquest nou software per al control d'accés i presència s'adapta al actual entorn tecnològic i rentabilitza al màxim els recursos actuals.

Suprema llança al mercat aquesta nova versió de la seva Software per a control d'accés en el seu inici d'era anomenada Suprema 2.0. L'inici d'una era de renovació en què la usabilitat, accessibilitat i seguretat siguin les protagonistes.

Kimaldi es importador oficial de Suprema a España i Portugal. 

02/05/2015

Promoció d'impressores Magicard. Pronto and Enduro+

Nova oferta en impressores Pronto i Enduro: Bundle Pronto amb cinta color i software d'edició de targetes i preu promocional per a la impressora Magicard Enduro+.

Les impressores Magicard es diferencien per les seves bones prestacions i per la seves opcions de seguretat d'anti-falsificació de la targeta. Aprofita aquesta promoció fins el 24 d'Abril de 2015.

Bundle Magicard Pronto i Promoció Magicard Enduro+

Bundle Pronto

Bundle Magicard Pronto:

 • Impressora Magicard Pronto
 • Software TrustID BD 200 registros
 • Cinta color MA100

PVP promocional 995€ 

Promo Enduro+

Impressora Magicard Enduro+

PVP promocional 1.390€

   

Condicions d'aquesta promoció:

 • Oferta vàlida fins el 24 d'Abril de 2015
 • Vàlida para los modelos Pronto i Enduro+ bàsics. Consultar PVP de les altres referencies d'aquests models. 
 • No acumulable a altres promocions o preus especials de projecte.
 • IVA no inclòs
 • No oblidis indicar la referencia de la promoció a les teves ordres de comanda: 
  • PROMOBUNDPRONTO
  • PROMOENDURO

Kimaldi és importador oficial i majorista a Espanya de les impressores de targetes Magicard.

Els professionals de Kimaldi han passat per un procés de formació en les instal·lacions de Ultra Electronics que els permet donar el millor servei tant de prevenda com postvenda, així com reparar les impressores de targetes Magicard i revisions des de Kimaldi, això es tradueix en un millor i més ràpid servei al mercat molt valorat pel client.

Contacta amb nosaltres i aprofita aquesta promoció.

30/04/2015

Gran éxit de Hispack&Bta 2015: Kimaldi, noves tendencies i noves solucions

Kimaldi va presentar a Hispack&Bta la seva nova solució de portapreus. Una nova forma d'etiquetar i marcar amb preu que aporta un alt valor afegit.

La fira Hispack&Bta s'ha consolidat amb una exposició que cobreix tot el procés del producte, presentant un ampli ventall de solucions diverses.
En aquesta edició l'afluència de visitants ha augmentat, arribant a més de 38.000 visitants i consolidant així el model Hispack&Bta. Una fira amb 5 pavellons i més de 650 expositors. 

La qualitat dels assistents també ha augmentat, ja que molts han acudit a Hispack&Bta amb projectes concrets d'inversió, assegurant així l'èxit de la generació de negoci durant l'esdeveniment. 

Kimaldi va aprofitar el saló per a presentar la seva solució de portapreus i pissarres de preus. Una solució que està destacant molt entre els distribuïdors i que està arribant de forma molt positiva al retail. 

Es tracta d'una solució d'impressió de preus en etiquetes de preus amb aspecte de pissarra, impreses en targetes negres de PVC amb cinta blanca. El client pot imprimir el preu i les característiques del seu producte. Tot homologat per estar en contacte amb aliments.

Característiques de la solució de porta preus:

 • Fàcil d'utilitzar. Tres simples passos: escollit el producte, canviar les dades i imprimir.En pocs segons tindràs el teu preu i informació actualitzats.
 • Ràpida impressió. Sense necessitat de retuladors ni materials d'oficina.
 • Homologada per a ús alimentari.
 • Higiènica. Els portapreus impresos en targetes de PVC admeten productes de neteja i no acumulen residus. 
 • Fidelització. La impressora de targetes és també una eina per imprimir targetes de fidelització de clients, targetes de punts,codi de barra, etc.

A continuació et mostrem alguns sectors on la solució de portapreus i etiquetatge encaixa amb facilitat:

Retailers

Kimaldi és distribuïdor oficial de les impressores de targetes Evolis i tot el necessari per a la impressió de portapreus.

15/04/2015

Noves promocions en impressores de targetes Evolis: Zenius i Primacy

Aprofita les noves ofertes en impressores de targetes i imprimeix les teves pròpies targetes plàstiques amb estil i personalitat. Descobreix un món de solucions amb Evolis.

Les impressores Evolis destaquen per la seva alta qualitat i la seva facilitat d'ús. Les solucions que presenten són múltiples i adaptables a les teves necessitats. ¡Troba la teva!

Ara més que mai no pots perdre l'oportunitat d'adquirir la teva impressora, aprofita les promocions que Evolis llança fins el 30 de juny de 2015.

Evolis Zenius 

Zenius Promo

Zenius és la millor impresora de targetes per volums baixo d'impressió. Alta qualitat i totes les opcions de codificació, actualitzable a posteriori. 

Condicions de la promoció:

 • Zenius Classic ref. 15ZN1U0000RS 
 • Mantenim descomptes a distribuïdor
 • No acumulable a altres ofertes i promocions 
 • Vàlida fins el 30/06/2015 
 • Indicar el codi de la promoció: PROMOZENIUS

Evolis Primacy 

GoPro Primacy

Compra 5 Primacy fins el 30 de juny de 2015 i emporta't una càmera Go Pro de regal.

Condicions de la promoció:

 • Promo Primacy. Qualsevol model
 • Mantenim descomptes a distribuïdor
 • No acumulable a altres ofertes i promocions 
 • Vàlida fins el 30/06/2015 
 • Indicar el codi de la promoció: PROMOGOPROPRIMACY

Diversos dissenys amb impressores de targetes Evolis

Designs_4

 

Kimaldi: el distribuïdor oficial d'Evolis

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.