Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

16/06/2015

Noves prestacions per a la millor impressora de targetes del mercat.

Més potència, més seguretat i flexibilitat per a millorar l'experiència de l'usuari.

La impressora de targetes Primacy, amb més de 50.000 unitats venudes i 500 milions de targetes impreses en 3 anys, va més enllà per a perfeccionar la qualitat i la modularitat de impressió.

K_KNew primacy

   
   

Descobreix les noves característiques de Primacy disponibles a finals del 2015:

Model específic amb un receptacle de sortida obert per a operacions realitzades en mostradors sense personal com les relacionades amb la gestió de la fidelització en esdeveniments i grans superfícies comercials. 

Sensor de targetes en el carregador perquè avisi quan s'estigui quedant vuit.

Una opció de codificació UHF ideal per aplicacions de llargues distàncies com les utilitzades per la identificació i el control d'accessos mitjançant targetes identificatives de control d'accés, targetes de transport o identificació de vehicles.

Ampliació de la capacitat de memòria i les resolucions de impressió per a millorar la definició i la nitidesa de les imatges i els textos.

Nou assistent de verificació d’actualització per què l’usuari pugui determinar ràpidament si és necessari actualitzar un controlador o firmware i, així, instal·lar-lo fàcilment.

SDK totalment nou i gratuït, per agilitzar la integració de la impressora Primacy en els sistemes TI, i poder supervisar la impressora remotament.

... I molt més en l'últim trimestre de l'any:

Pantalla LCD opcional perquè l'usuari pugui interactuar directament des de la impressora sense la necessitat de fer-ho a través del PC.

Augment de la velocitat de impressió amb les cintes monocrom per a maximitzar el rendiment de impressió.

Nou sistema de tancament  electrònic per augmentar el nivell de seguretat de la impressora.

K off partner

 

Kimaldi, el distribuïdor oficial d'Evolis per a Espanya i Portugal.

Kimaldi Control de acceso y presencia
02/06/2015

Kimaldi va participar en el Security Forum 2015 | Seguretat i prevenció en el CCIB

Els dies 28 i 29 de maig de 2015 es va celebrar  la segona edició de Security Forum, en el CCIB de Barcelona.                                         

Control d'accés | Control d'Assistència | Lectors RFID | Biomètrics | Impressores de targeta 

Security Forum és un event que ha congregat  als principals experts en matèria  de prevenció i seguretat en les ponències, i en la major oferta comercial nacional i internacional a través del àrea d’exposició.

Kimaldi va estar present en la segona edició de Security Forum presentant la seva oferta relacionada amb la identificació de persones, el control d’accés i control d'assistència, lectors biomètrics i RFID i les impressores de targetes.

Terminals Suprema per el control d’accés i assistència

Suprema BioStation2 

 

BioStation2 + BioStar2

Suprema

   

Terminals Kimaldi per el control d’accés i assistència

Kimaldi KVega 

Kimaldi Flexy 

 

Kimaldi KVega_L

FlexyOn_Eth_web

Kimaldi biometricos

 

Impressores de Targeta 

Evolis Primacy

Magicard RioPro 

Primacy_web_logo

Magicard Rio Pro Secure

Evolis

Magicard

   

Kimaldi aposta per la tecnologia i la innovació buscant nous productes de qualitat adaptats a l'evolució del mercat .

Control d'Accés | Control d'Assistència | Lectors RFID | Biomètrics | Impressores de targeta 

19/05/2015

Kimaldi presenta en exclusiva el nou terminal de Suprema BioStation 2 al Security Forum 2015

Vine a visitar-nos i descobreix les novetats de les diferents famílies de productes per al control d'accés i control de presència que exposarem. Entre aquestes, podràs conèixer en primícia el nou terminal de control d'accés Suprema BioStation 2.
Barcelona – Security Forum, 27 i 28 de maig de 2015 - stand 083. Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

Security Forum 15

Security Forum, l'esdeveniment de referència en el sector de la seguretat, té la missió de generar condicions de revitalització de l'ecosistema del món de la seguretat i a la vegada contribuir a reforçar el teixit empresarial i emprenedor que el conformen.

Com a producte estrella, Kimaldi presentarà en exclusiva el nou terminal biomètric de control d'accés i presència Suprema BioStation 2, una nova versió del clàssic terminal Suprema BioStation amb molt altes prestacions i disseny molt atractiu. Protecció IP65 i connectivitat TCP/IP amb WiFi. 

Algunes de les característiques més destacades del nou BioStation 2 són: 

New product BioStation2

 • Autenticació molt ràpida. Fins a 20.000 matches per segon.
 • Alta velocitat de transferència de dades. Fins a 5000 dades de transferència en menys d'un minut entre el servidor i el terminal. 
 • Capacitat de memòria estesa. 1.000.000 templates d'empremta i 3.000.000 registres. Protecció IP65 contra el pols o l'aigua.
 • Interfície versàtil. WiFi i PoE de sèrie per adaptar-se a una àmplia varietat d'instal·lacions. 
 • 2 anys de garantia.

A més, a l'stand de Kimaldi podràs conèixer la gran varietat de productes de Suprema, companyia coreana líder que ofereix una tecnologia puntera en sistemes biomètrics, Magicard, empresa especialitzada en la fabricació d'impressores d'alta seguretat, i Evolis, companyia líder en disseny, fabricació i comercialització d'impressores de targetes.

Aquestes són algunes marques que podràs trobar al nostre stand:

Terminales biometricos Suprema

Sistemes biomètrics per aplicacions de PC i integrades. Experts en sistemes de control d'accés i control de presència mitjançant tecnologia biomètrica i RFID.

Kimaldi control de acceso y presencia

Fabricants i majoristes de productes de control d'accés i presència. Tecnologia biomètrica i RFID. Comercialitzem tot tipus de productes relacionats amb la identificació de persones.

Impresoras tarjetas Evolis

Empresa líder en la fabricació d'impressores de targetes utilitzant tecnologia de sublimació i en monocrom per transferència tèrmica.

Impresoras tarjetas Magicard

Fabricants d'impressores de targetes d'alta seguretat, diferenciades per les seves bones prestacions i per les seves opcions de seguretat anti-falsificació de la targeta.

Kimaldi aposta per la tecnologia i la innovació i busca nous productes de qualitat adaptats a l'evolució del mercat. Si desitges obtenir més informació sobre aquest esdeveniment pots accedir a la pàgina web de Security Forum.

Estarem a l'stand 083 el 27 i 28 de maig de 2015, a la tercera edició de Security Forum, la trobada del món de la seguretat. 

Kimaldi és qualitat i flexibilitat. Digue'ns ¿què necessites?

Software de control de acceso y presencia Suprema BioStar2
06/05/2015

Nou software de control d'accés i presència Suprema BioStar 2

Suprema, líder en el mercat de la identificació de persones, llança al mercat la nova versió del seu software de control d'accés i presència BioStar2. Una plataforma pel control d'accés IP basada en web.

El Software de control d'accés i presència BioStar 2 integra la tecnologia biomètrica Suprema amb una solució de seguretat millorada per oferir simplicitat i alt rendimient.  

 • Fàcil instal·lació i desenvolupament ràpid
 • Usablitat: Menú, accesibilitat, intuitiu
 • Accesibilitat: interfaz adaptada a qualsevol dispositiu i sistema operatiu.
 • Actualitzacions automàtiques, descàrrega automàtica de firmware i copies de seguretat
 • Estructura modular que facilita la integració amb aplicacions de tercers
 • Mayor seguridad: Comunicació encriptada i informació xifrada

El nou software Suprema BioStar 2 està enfocat a millorar l'experiència de l'usuari, ja que el sistema és accessible a través de tots els navegadors web i sistemes operatius. Evitant així la dependència de plataformes de dispositius.

Aquest nou sistema inclou millores en l'automatizació en quant a l'instal·lació i al manteniment. 

 • La detecció automàtica de dispositius evita processos complexos d'introducció i detecció de dades. Això permet al instalador simplificar la selecció i configuració del dispositiu des de la llista de dispositius connectats a la xarxa. 
 • A més, totes les actualitzacions futures per BioStar 2 estaran disponibles des d'una plataforma basada en el núvol.
 • Inclou a més una funcionalitat opcional d'actualització automàtica, que assegura que el sistema es troba al dia amb les últimes versions de firmware disponibles.

El nou software de Suprema ofereix un alt rendiment, ja que permet gestionar sistemes molt grans amb fins 100 terminals connectat a la xarxa. 

La transferència de dades entre varis dispositius es processa via Transferència de Híper Dades per reduir el temps d'innactivitat del sistema durant el manteniment. També permet calendaris de temps il·limitat i ajustos avançats de grups d'usuaris per suportar configuracions complexes de control d'accés.

Aquest nou software per al control d'accés i presència s'adapta al actual entorn tecnològic i rentabilitza al màxim els recursos actuals.

Suprema llança al mercat aquesta nova versió de la seva Software per a control d'accés en el seu inici d'era anomenada Suprema 2.0. L'inici d'una era de renovació en què la usabilitat, accessibilitat i seguretat siguin les protagonistes.

Kimaldi es importador oficial de Suprema a España i Portugal. 

02/05/2015

Promoció d'impressores Magicard. Pronto and Enduro+

Nova oferta en impressores Pronto i Enduro: Bundle Pronto amb cinta color i software d'edició de targetes i preu promocional per a la impressora Magicard Enduro+.

Les impressores Magicard es diferencien per les seves bones prestacions i per la seves opcions de seguretat d'anti-falsificació de la targeta. Aprofita aquesta promoció fins el 24 d'Abril de 2015.

Bundle Magicard Pronto i Promoció Magicard Enduro+

Bundle Pronto

Bundle Magicard Pronto:

 • Impressora Magicard Pronto
 • Software TrustID BD 200 registros
 • Cinta color MA100

PVP promocional 995€ 

Promo Enduro+

Impressora Magicard Enduro+

PVP promocional 1.390€

   

Condicions d'aquesta promoció:

 • Oferta vàlida fins el 24 d'Abril de 2015
 • Vàlida para los modelos Pronto i Enduro+ bàsics. Consultar PVP de les altres referencies d'aquests models. 
 • No acumulable a altres promocions o preus especials de projecte.
 • IVA no inclòs
 • No oblidis indicar la referencia de la promoció a les teves ordres de comanda: 
  • PROMOBUNDPRONTO
  • PROMOENDURO

Kimaldi és importador oficial i majorista a Espanya de les impressores de targetes Magicard.

Els professionals de Kimaldi han passat per un procés de formació en les instal·lacions de Ultra Electronics que els permet donar el millor servei tant de prevenda com postvenda, així com reparar les impressores de targetes Magicard i revisions des de Kimaldi, això es tradueix en un millor i més ràpid servei al mercat molt valorat pel client.

Contacta amb nosaltres i aprofita aquesta promoció.

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.