Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

Pulsera con tag NFC para pagos
02/07/2016

El Banc Santander i Mastercard llancen al mercat una polsera NFC per fer pagaments contactless

Un còmode pagament mitjançant polsera NFC per a les compres sense haver de pensar en la cartera.

La millor manera per realitzar els teus pagaments mitjançant una polsera NFC

Una Polsera NFC que treballa de forma idèntica a les targetes VISA Contactless amb el que permet realitzar pagaments de manera senzilla sense introduir PIN per compres inferiors a 20 € i amb la diferència que poden ser submergibles.

En el cas de Banco Santander, el client decideix com i quant recarregar des de 0,01 € fins a un màxim de 900 €: des d'una aplicació mòbil, a través de la banca en línia, en qualsevol caixer i oficina ia través dels serveis de banca telefònica.

Es pot pagar en qualsevol local que tingui un TPV contactless i emportar-se la polsera a qualsevol lloc: a córrer, al futbol, ​​a festivals, a concerts, a la muntanya, a la platja ... És resistent a l'aigua!

Una polsera amb un tag NFC. Llavors, què és la tecnologia NFC?

La tecnología NFC és una tecnologia de comunicació que funciona a una freqüència de 13,56 MHz i una distància de fins a 4 centímetres. Igual que la tecnologia RFID passiva, NFC (Near Field Comunication) necessita dels tags NFC, dispositius passius que contenen informació. Les polseres NFC es llegeixen i codifiquen mitjançant lectors NFC dedicats o bé mitjançant mòbils amb tecnologia NFC integrada. 

Fuente: http://marketing4ecommerce.net/santander-mastercard-pagos-contactless/

Ifsec 2016
27/06/2016

Un año más Kimaldi visita IFSEC 2016, la feria de Seguridad en Londres.

Hemos podido conocer las últimas tendencias y novedades del sector de la seguridad y tecnologías biométricas

La biometría de huella dactilar está muy instaurada en el sector de la seguridad y se ha convertido en la tecnología biométrica más utilizada. 

Suprema expuso su nueva tecnología Life Finger Detection, a través de la cual, los nuevos terminales de control de acceso y presencia superan la prueba de dedos falsos. 

El sistema LFD (Life Finger Detection) detecta si utilizamos un dedo falso o un dedo verdadero. Cada vez es más difícil engañar a los sistemas biométricos de calidad.

biometricos_huella_dactilar_comparativa

El fabricante Suprema presentó sus últimas novedades de la gama de terminales biométricos de nueva generación en IFSEC 2016: BioStation L2 y BioEntry W2.

Terminales más rápidos y potentes del mercado 

El terminal biométrico de huella digital Suprema Biostation L2 es un terminal de huella dactilar espectacular. Tiene una base de datos de 100.000 huellas e identifica a una persona en menos de un segundo. 

Control_de_accesos_Suprema_biostation_L2

El terminal biométrico de huella digital Suprema BioEntry W2 es el nuevo terminal de la nueva generación de terminales de control de acceso que presentó Suprema en IFSEC. Un terminal IP67 y IK85: ideal para exteriores, muy robusto y anti vandálico. La potencia de cálculo es del mismo nivel que el terminal de la nueva generación de biométricos: BioStation L2.

Suprema_Biostation_W2

 

Una relación comercial basada en la confianza 

  • Kimaldi es el único importador oficial en España y líder en ventas de los terminales de control de acceso Suprema. 
  • Suprema valora el soporte técnico de Kimaldi como el mejor del mundo.

No dudes en contactarnos para más información sobre la noticia

Lector de pasaportes Elyctis
30/05/2016

Lectors de passaport en el sector turístic de Turquia

Una solució de lectura de passaports amb el Lector de passaports Elyctis ID Box.

Els hotels, les agències de viatges i les Institucions governamentals de Turquia ara ja poden registrar als seus hostes i clients mitjançant el lector de passaports Elyctis.

Les dades de cadascuna de les persones s'afegeixen automàticament a la base de dades. La verificació de les dades és ràpida i fàcil, i gràcies a la solució de lectors de passaport Elyctis, tota la informació s'emmagatzema al moment a l'ordinador, portàtil i / o Tablet.  

Els lectors de passaport Elyctis ID Box permeten escanejar els passaports i fer una lectura de les dades MRZ (Machine Readable Zone) del passaport. Compten amb una gran capacitat de velocitat per a un ràpid processament de documents de tipus òptic i gràfic, i a més, són molt més competitius en preu que els lectors de dadesOCR (Optical Character Recognition).

A la temporada alta de Turquia, els agents de viatge han registrat més de 1.000 passaports per dia. Ara, gràcies al lector de passaport electrònic Elyctis ID Box One, els organismes oficials i les empreses del sector turístic de Turquia milloren en eficiència i seguretat. 

Kimaldi s'adapta a tu i al teu projecte. Contacta amb nosaltres per a més informació

Fuente: http://www.elyctis.fr/news.html

17/05/2016

Ara ja estan disponibles les 3 noves característiques per a Evolis Primacy

Pantalla LCD opcional | Augment de la velocitat de impressió | Nou sistema de tancament electrònic

Evolis presenta les tres noves característiques de Primacy que ens va avançar fa uns mesos: 

Una nova interfície gràfica per a la seva gamma d'impressores de targetes d'oficina: una pantalla tàctil en color.

Aquesta única funcionalitat, ideal per a aplicacions de taulell (transport, banca i fidelitat), permet obtenir notificacions i interaccions en temps real amb la impressora per gaudir d'una experiència d'usuari òptima:

  • Estat de la cinta, les targetes i la neteja
  • Estat de la impressora i missatges d'ajuda a l'instant per solucionar els problemes comuns: tapa oberta, carregador de targetes buit, no hi ha cinta ...
  • Informació detallada sobre la impressora i les cintes: versió del firmware, tipus de cinta, consum de la cinta, nombre d'impressions, neteja ...
  • Selecció dels paràmetres de la impressora des de la pantalla tàctil: selecció de l'idioma (16 disponibles), inici d'un cicle de neteja, impressió d'una targeta de prova, ajust de les compensacions ...

PantallatáctilEvolis

Ara, ja està disponible!

Nou sistema de tancament electrònic

El nou sistema de seguretat de Primacy permet prevenir que la impressora sigui utilitzada sense autorització per a la emissió de targetes segures. Aquesta nova característica compleix amb els requisits del mercat bancari, així com qualsevol aplicació que requereixi d'un procés segur. 

Augment de la velocitat de impressió amb les cintes monocrom per a maximitzar el rendiment de impressió

La impressió en monocrom és de 1.000 targetes per hora. Aquesta característica és estàndard per a totes les Primacy que entren en producció a partir d'aquest mes de maig. 

Kimaldi és distribuïdor oficial de les impressores de targetes Evolis. Contacta amb nosaltres per a més informació

Noves llicències d'BioStar 2 de Suprema
11/05/2016

Noves llicències d'BioStar 2 de Suprema

Capacitat d'escalabilitat i expansió per als terminals de control d'accés i presència Suprema.

Ara, amb el Programari de control d'accés i control de presència Suprema BioStar 2, pots afegir llicències amb noves funcionalidade segons els teus requeriments. 

BioStar 2 compta amb tres llicències:

  • Llicència Basic de BioStar 2 (versió gratuïta)
  • Llicència de Control d'Accés Estàndard
  • Llicència de Control de Presència Estàndard

Amplia amb la llicència que més s'ajusti a les teves necessitats

Amb la llicència T & A tindràs opcions avançades per al control de presència i amb la llicència AC tindràs totes les opcions avançades per al control d'accés

Per la compra d'un terminal Suprema podràs descarregar-te gratuïtament el Programari BioStar 2 Basic. A partir d'aquí, podràs ampliar amb la versió CA estàndard o CP estàndard i les 2 alhora

Kimaldi és distribuïdor oficial dels terminals de control d'accés i presència Suprema. Contacta amb nosaltres per a més informació.

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.