Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

Lector de pasaportes Elyctis
30/05/2016

Lectors de passaport en el sector turístic de Turquia

Una solució de lectura de passaports amb el Lector de passaports Elyctis ID Box.

Els hotels, les agències de viatges i les Institucions governamentals de Turquia ara ja poden registrar als seus hostes i clients mitjançant el lector de passaports Elyctis.

Les dades de cadascuna de les persones s'afegeixen automàticament a la base de dades. La verificació de les dades és ràpida i fàcil, i gràcies a la solució de lectors de passaport Elyctis, tota la informació s'emmagatzema al moment a l'ordinador, portàtil i / o Tablet.  

Els lectors de passaport Elyctis ID Box permeten escanejar els passaports i fer una lectura de les dades MRZ (Machine Readable Zone) del passaport. Compten amb una gran capacitat de velocitat per a un ràpid processament de documents de tipus òptic i gràfic, i a més, són molt més competitius en preu que els lectors de dadesOCR (Optical Character Recognition).

A la temporada alta de Turquia, els agents de viatge han registrat més de 1.000 passaports per dia. Ara, gràcies al lector de passaport electrònic Elyctis ID Box One, els organismes oficials i les empreses del sector turístic de Turquia milloren en eficiència i seguretat. 

Kimaldi s'adapta a tu i al teu projecte. Contacta amb nosaltres per a més informació

Fuente: http://www.elyctis.fr/news.html

17/05/2016

Ara ja estan disponibles les 3 noves característiques per a Evolis Primacy

Pantalla LCD opcional | Augment de la velocitat de impressió | Nou sistema de tancament electrònic

Evolis presenta les tres noves característiques de Primacy que ens va avançar fa uns mesos: 

Una nova interfície gràfica per a la seva gamma d'impressores de targetes d'oficina: una pantalla tàctil en color.

Aquesta única funcionalitat, ideal per a aplicacions de taulell (transport, banca i fidelitat), permet obtenir notificacions i interaccions en temps real amb la impressora per gaudir d'una experiència d'usuari òptima:

  • Estat de la cinta, les targetes i la neteja
  • Estat de la impressora i missatges d'ajuda a l'instant per solucionar els problemes comuns: tapa oberta, carregador de targetes buit, no hi ha cinta ...
  • Informació detallada sobre la impressora i les cintes: versió del firmware, tipus de cinta, consum de la cinta, nombre d'impressions, neteja ...
  • Selecció dels paràmetres de la impressora des de la pantalla tàctil: selecció de l'idioma (16 disponibles), inici d'un cicle de neteja, impressió d'una targeta de prova, ajust de les compensacions ...

PantallatáctilEvolis

Ara, ja està disponible!

Nou sistema de tancament electrònic

El nou sistema de seguretat de Primacy permet prevenir que la impressora sigui utilitzada sense autorització per a la emissió de targetes segures. Aquesta nova característica compleix amb els requisits del mercat bancari, així com qualsevol aplicació que requereixi d'un procés segur. 

Augment de la velocitat de impressió amb les cintes monocrom per a maximitzar el rendiment de impressió

La impressió en monocrom és de 1.000 targetes per hora. Aquesta característica és estàndard per a totes les Primacy que entren en producció a partir d'aquest mes de maig. 

Kimaldi és distribuïdor oficial de les impressores de targetes Evolis. Contacta amb nosaltres per a més informació

Noves llicències d'BioStar 2 de Suprema
11/05/2016

Noves llicències d'BioStar 2 de Suprema

Capacitat d'escalabilitat i expansió per als terminals de control d'accés i presència Suprema.

Ara, amb el Programari de control d'accés i control de presència Suprema BioStar 2, pots afegir llicències amb noves funcionalidade segons els teus requeriments. 

BioStar 2 compta amb tres llicències:

  • Llicència Basic de BioStar 2 (versió gratuïta)
  • Llicència de Control d'Accés Estàndard
  • Llicència de Control de Presència Estàndard

Amplia amb la llicència que més s'ajusti a les teves necessitats

Amb la llicència T & A tindràs opcions avançades per al control de presència i amb la llicència AC tindràs totes les opcions avançades per al control d'accés

Per la compra d'un terminal Suprema podràs descarregar-te gratuïtament el Programari BioStar 2 Basic. A partir d'aquí, podràs ampliar amb la versió CA estàndard o CP estàndard i les 2 alhora

Kimaldi és distribuïdor oficial dels terminals de control d'accés i presència Suprema. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Control horario de trabajadores
08/05/2016

L’Audiència Nacional obliga a les empreses a fitxar les hores de treball dels seus empleats

El control horari és un sistema necessari per al control de les hores extres dels seus treballadors. 

Segons l’Audiència Nacional, les empreses tenen l’obligació de dur a terme un control de personal, un registre diari de les hores que realitzen els empleats a fi de poder assegurar el control de les hores extraordinàries. El control horari també ha de realitzar-se inclús en companyes a on no es facin hores extres.

Dues sentències de la Audiència Nacional que afecten a entitats financeres afirmen que les empreses han de contar amb sistemes de registre de la jornada diària per saber si es realitzen o no les hores extra. Segons l’article 35.5 del Estatut dels Treballadors “a efectes del còmput d’ hores extraordinàries, la jornada de cada treballador se registrarà diàriament i es totalitzarà en el període fitxat per a l’abonament de retribucions, entregant una copia del resum al treballador al rebut corresponent".  

L’Audiència entén que “el registre diari de jornada (control horari), que no d’hores extraordinàries, és el requisit constitutiu per controlar los excessos de jornada i la seva negació col•loca als treballadors en situació d’indefensió, que no pot temperar-se per que les hores extraordinàries siguin voluntàries, ja que l’únic mitjà d’acreditar-les és precisament el control diari de la jornada, l’actualització ja no deixarà dubtes sobre si es fan o no hores extraordinàries i si la seva realització és voluntària.

La sentència afegeix que el registre diari de jornada resulta "encara més exigible” en caso d’empreses amb múltiples horaris, per que serà l’única manera de garantir que se compleixi el dret dels empleats de percebre una retribució por las hores extraordinàries. El seu format, no obstant, "podrà instrumentar-les de múltiples maneres".

Finalment, la sentència determina que els sindicats tenen dret a ser informats mensualment de les hores extres realitzades a l'empresa, d'acord amb el Reial Decret 1561/95, de 21 de setembre, sobre jornades de treball.

Kimaldi, des de 1998, comercialitza una àmplia gamma de terminals d'alta qualitat per al control d'horari dels treballadors com per exemple els terminals de control de presència de Suprema.

Aquesta normativa és una gran oportunitat per a les empreses que, a més de quantificar les hores, els responsables del departament de recursos humans podran donar un servei més personalitzat als treballadors mitjançant missatges personalitzats sobre les hores extres acumulades o que deuen, les vacances que els hi queden i els dies festius de l'empresa. També podran informar i inclús personalitzar cada missatge amb el nom del treballador i per exemple donar la benvinguda cada dia.

Som fabricants i distribuïdors de les principals marques de control d'accés i presència: Kimaldi, Suprema, Nitgen i Hanvon

 Aportem valor als nostres distribuïdors oferint suport i un servei tècnic de qualitat en tots els productes que comercialitzem. 

La teva confiança és la nostra missió. Consulta'ns per a més informació.

Movus
02/05/2016

Acord de col·laboració entre Movus i Kimaldi

Una relació basada en la confiança.

Kimaldi ha desenvolupat diferents productes adaptats a les necessitats de cadascun dels projectes de Movus, el seu partner tecnològic especialitzat en solucions innovadores de Mobilitat Urbana per a ciutats sostenibles.

Des de l'any 2012, Movus i Kimaldi són partners tecnològics en el desenvolupament i fabricació de l'equipament electrònic dels sistemes de lloguer automàtic de bicicletes.

Contácta'ns si necessites més informació sobre el sistema de lloguer automàtic de bicicletes.

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.