Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

17/05/2016

Ara ja estan disponibles les 3 noves característiques per a Evolis Primacy

Pantalla LCD opcional | Augment de la velocitat de impressió | Nou sistema de tancament electrònic

Evolis presenta les tres noves característiques de Primacy que ens va avançar fa uns mesos: 

Una nova interfície gràfica per a la seva gamma d'impressores de targetes d'oficina: una pantalla tàctil en color.

Aquesta única funcionalitat, ideal per a aplicacions de taulell (transport, banca i fidelitat), permet obtenir notificacions i interaccions en temps real amb la impressora per gaudir d'una experiència d'usuari òptima:

 • Estat de la cinta, les targetes i la neteja
 • Estat de la impressora i missatges d'ajuda a l'instant per solucionar els problemes comuns: tapa oberta, carregador de targetes buit, no hi ha cinta ...
 • Informació detallada sobre la impressora i les cintes: versió del firmware, tipus de cinta, consum de la cinta, nombre d'impressions, neteja ...
 • Selecció dels paràmetres de la impressora des de la pantalla tàctil: selecció de l'idioma (16 disponibles), inici d'un cicle de neteja, impressió d'una targeta de prova, ajust de les compensacions ...

PantallatáctilEvolis

Ara, ja està disponible!

Nou sistema de tancament electrònic

El nou sistema de seguretat de Primacy permet prevenir que la impressora sigui utilitzada sense autorització per a la emissió de targetes segures. Aquesta nova característica compleix amb els requisits del mercat bancari, així com qualsevol aplicació que requereixi d'un procés segur. 

Augment de la velocitat de impressió amb les cintes monocrom per a maximitzar el rendiment de impressió

La impressió en monocrom és de 1.000 targetes per hora. Aquesta característica és estàndard per a totes les Primacy que entren en producció a partir d'aquest mes de maig. 

Kimaldi és distribuïdor oficial de les impressores de targetes Evolis. Contacta amb nosaltres per a més informació

Noves llicències d'BioStar 2 de Suprema
11/05/2016

Noves llicències d'BioStar 2 de Suprema

Capacitat d'escalabilitat i expansió per als terminals de control d'accés i presència Suprema.

Ara, amb el Programari de control d'accés i control de presència Suprema BioStar 2, pots afegir llicències amb noves funcionalidade segons els teus requeriments. 

BioStar 2 compta amb tres llicències:

 • Llicència Basic de BioStar 2 (versió gratuïta)
 • Llicència de Control d'Accés Estàndard
 • Llicència de Control de Presència Estàndard

Amplia amb la llicència que més s'ajusti a les teves necessitats

Amb la llicència T & A tindràs opcions avançades per al control de presència i amb la llicència AC tindràs totes les opcions avançades per al control d'accés

Per la compra d'un terminal Suprema podràs descarregar-te gratuïtament el Programari BioStar 2 Basic. A partir d'aquí, podràs ampliar amb la versió CA estàndard o CP estàndard i les 2 alhora

Kimaldi és distribuïdor oficial dels terminals de control d'accés i presència Suprema. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Movus
02/05/2016

Acord de col·laboració entre Movus i Kimaldi

Una relació basada en la confiança.

Kimaldi ha desenvolupat diferents productes adaptats a les necessitats de cadascun dels projectes de Movus, el seu partner tecnològic especialitzat en solucions innovadores de Mobilitat Urbana per a ciutats sostenibles.

Des de l'any 2012, Movus i Kimaldi són partners tecnològics en el desenvolupament i fabricació de l'equipament electrònic dels sistemes de lloguer automàtic de bicicletes.

Contácta'ns si necessites més informació sobre el sistema de lloguer automàtic de bicicletes.

Security Forum 2016
21/04/2016

Kimaldi assistirà a Security Forum 2016

Kimaldi assistirà a la quarta edició de Security Forum, l'esdeveniment de referència en Seguretat que es celebra a Barcelona. Presentarà la gama de terminals biométrics Suprema i Nitgen i les impressores de targetes Evolis i Magicard. A més de productes para el control dacces Kimaldi.

Security Forum s'ha consolidat i evoluciona adaptant-se a les necessitats dels professionals de la seguretat, convertint-se un any més en el punt de trobada de referència del sector per realitzar contactes i buscar sinèrgies entre professionals, empreses i entitats.

Aquest any Kimaldi torna a assistir exposant els seus productes i novetats en el sector de la seguretat.

Terminals per al control d'accés i presència Kimaldi

Kimaldi és un referent en el mercat de en equips d'identificació i control de persones.
Com a fabricant Kimaldi es diferencia per la flexibilitat i adaptació a les necessitats del client, pel seu alt grau d'experiència, el seu saber fer, i per la seva implicació i compromís amb el canal de distribuïdors, ja que no ven directament al client final.

 • Presentarem el nou terminal Kimaldi Flexy que inclou moltes novetats en la gamma de terminals Kimaldi.

Kimaldi és importador oficial de la marca de biomètrics Suprema

 • Suprema BioStation A2, el millor rendiment per a un control d'accés i presència d'alta seguretat líder en la seva classe
 • Suprema BioStation L2, el millor algoritme Suprema, un alt rendiment i elements de seguretat millorats.

A més, exposarem tota la gamma de terminals Suprema i el Programari BioStar.

Terminals de control d'accés i presència Nitgen

Impressores de targetes

 • Evolis Primacy. Impressora amb noves prestacions en seguretat. Més potència, més seguretat i flexibilitat per millorar l'experiència de l'usuari.
 • Magicard Helix. Tecnologia re transfer per una qualitat d'imatge superior, pantalla tàctil i nou sistema HoloKote + TM. identificació | seguretat | Emissió instantània | Seguretat Visual patentada | intel·ligent | Alta definició | Accés lògic | intuïtiva | pagaments 

Amb la nostra presència a Security Forum volem donar a conèixer la versatilitat de la marca Kimaldi, tant com a fabricant com a importador oficial de les marques més punteres del sector de la identificació de persones.

Vine a visitar-nos i coneix-nos! Security Forum estand 062!

Biometría en bancos
19/04/2016

Identificació biomètrica a bancs

Sistemes d'identificació més segurs.

En l'actualitat, els bancs i altres entitats corporatives s'interessen per adoptar la identificació biomètrica. Són moltes les aplicacions que poden utilitzar i que els permet reduir i eliminar tota la quantitat de papers que utilitzen diàriament. 

Quin és l'objectiu dels sistemes biomètrics en bancs?

Els sistemes biomètrics no pretenen substituir els processos actuals d'autenticació com les targetes, claus i contrasenyes. Els sistemes biomètrics tenen com a objectiu la millora del procés d'autenticació, completant i incorporant nous processos més segurs. 

Els bancs tenen molt a guanyar amb la biometria: reducció dels costos relacionats de la gestió d'entitats, la prevenció del frau, conveniència per a clients i obertura de nous serveis presencials i remots personalitzats.

Kimaldi comercialitza dispositius biomètrics per integració para al control d'accés lògic i solucions biomètriques per pc. Gràcies al nostre know-how i experiència aconsellem sobre la millor solució per a cada cas. 

Kimaldi és especialista en biometria. Contacta'ns si necessites més informació per al teu projecte.

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.