Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

25/08/2016

Primacy Lamination, la nueva impresora y laminadora de Evolis que incrementa la seguridad de tus tarjetas

Consigue tu impresora de tarjetas Primacy Lamination con un 5% de descuento adicional y descúbre todas las opciones de laminados y hologramas que ofrece para la creación de tarjetas seguras.

Impresora y laminadora de tarjetas de calidad profesional creada para aumentar la seguridad visual de tus tarjetas y carnés identificativos.

Una completa solución de laminado para tarjetas seguras y de calidad

Evolis Primacy Lamination 5%off

 • Más durabilidad de la tarjeta. La plastificación refuerza la resistencia de las tarjetas y aumenta la duración
 • Más seguridad. Evolis ofrece la posibilidad de personalizar el laminado para evitar el fraude. Amplia variedad de parches con o sin holograma
 • Facilidad de uso. Solo tienes que conectar el módulo laminador y se comunicaran por infrarrojos
 • Posibilidad de integrar el módulo laminador a una impresora ya comprada

Consigue la nueva impresora de tarjetas Primacy Lamination con un 5% de descuento adicional.

Compra la impresora de tarjetas Evolis Primacy Lamination con un 5% de descuento adicional sobre el PVP y llévate de regalo una cinta de color y un film laminador.

¡Una oferta válida sólo hasta el 30 de septiembre de 2016!

 • El Pack Demo incluye:
  • La impresora Primacy Lamination Simplex con un 5% adicional
  • 1 cinta de color YMCKO - Gratuita
  • 1 film laminador (clear continous OR clear patch 0.5mil) – Gratuito

Condiciones de la promoción:

 • Válido solo en compras realizadas hasta el 30 de septiembre de 2016
 • Limitada a 1 descuento por distribuidor
 • No acumulable a otras ofertas
 • No olvides incluir el código de promoción: PROMO5%
 • Consulta las condiciones de la promoción con tu comercial

¡No dejes escapar esta oportunidad y solicita tu impresora!

RFID para tu eCommerce
16/08/2016

Tecnologia RFID para eCommerce

Aprovecha todas las opciones que ofrece la tecnología RFID a precios bajos.  

Cual es el objetivo de la radiofrequencia?

La tecnología RFID (Radio Frequency Identification) es un método de identificación automático, basado en el almacenamiento y recuperación de datos remoto que utilizan dispositivos incluyendo, etiquetas RFID, tarjetas RFID y etiquetas RFID.

El propósito de un sistema RFID es permitir que los datos sean transmitidos a través de un dispositivo, etiqueta portátil, que es leído por un lector de RFID y se procese de acuerdo con las necesidades específicas de cada aplicación.

Utilizar etiquetas RFID para la gestión y control de sus productos en stock

Hay muchas ventajas y beneficios de la tecnologia RFID aplicados a la industria.

El sistema RFID en un almacén requiere etiquetas RFID y lectores RFID:

 • El uso de etiquetas RFID para etiquetar todos los productos en stock permite que todos los objetos se encuentren y que se registren todos los movimientos realizados por ellos.
 • Con los lectores de RFID pueden detectar cada objeto de almacenamiento, el tiempo de almacenamiento tiene si estaba ocupado o no, es un retorno, etc..

 “La tecnología RFID permite ahorrar dinero y facilita el proceso de acceso a la información”

Las etiquetas RFID son una excelente solución para casi todo tipo de productos, ya que permiten introducir una gran cantidad de información sobre el producto, el precio es muy competitivo y le da un control de la unidad de valores. Una amplia gama y variedad de etiquetas RFID que identifican todos los tipos de productos en casi todo tipo de circunstancias.

La radiofrecuencia es una solución muy completa que facilita y agiliza algunos de los procesos que se llevan a cabo en un almacén de una tienda de comercio electrónico.

En Kimaldi te ofrecemos todo tipo de soluciones de RFID para sus proyectos. Póngase en contacto con nosotros y le asesoraremos con la mejor opción.

Tendencias 2016 sector seguridad y tecnología
03/08/2016

5 tendències de seguretat per a 2016

La mobilitat i una millora de l'experiència a l'usuari són els pilars per al mercat de la seguretat. 

HID Global, a principis d'any, va realitzar un estudi sobre les 5 tendències de seguretat per a 2016. Ara, ha actualitzat les seves prediccions sobre les principals tendències de seguretat a partir de les opinions dels seus clients sobre les novetats del mercat en el sector empresarial, de salut, bancari i governamental. 

HID Global explica que durant aquests primers 6 mesos s'ha notat una avanç en el mercat de solucions mòbils i sobretot en l'interès pel IOT (Internet of things), en la mesura que els seus clients valoren més els entorns integrats que requereixen de dispositius digitals que aportin confiança i seguretat.. 

"Els clients estan invertint cada vegada més en solucions que els brinden la flexibilitat necessària per incorporar noves i millors prestacions que ofereixen una experiència de connexió més satisfactòria als seus usuaris", va assegurar Stefan Widing, president i director general de HID Global. 

5 tendències de seguretat per al 2016 i les seves actualitzacions

1. Un nou estil de vida amb identificacions més segures es construirà al voltant dels dispositius mòbils.

En l'actualitat, la demanda de solucions mòbils segueix creixent juntament amb un major interès en assumptes relatius a la seguretat. Ens indica un exemple: els guàrdies de seguretat de City Point ara utilitzen els seus Smartphones com a lectors NFC per verificar les claus d'ingrés i sortida i demostrar la seva presència.

2. Més interès per part de l'usuari a tot el relacionat amb seguretat

En l'actualitat, el client demana facilitat i confiança en utilitzar la seva identificació digital per a l'accés a serveis i aplicacions. Un estudi de Frost & Sullivan Asia Pacific sobre la importància de l'experiència de l'usuari, la qual va denominar com una de les dues motivacions més importants per a la implementació del control d'accés mòbil en els pròxims tres anys. La biometria continua sent una solució molt eficaç per unificar seguretat i comoditat.

3. Les identificacions segures i connectades impulsaran la seguretat i la innovació en la nostra forma de treballar, comprar i divertir-nos: estratègies de seguretat multidimensionals que inclouran dades biomètriques per tal de vincular aquestes identitats als seus propietaris legítims. 

En l'actualitat ha crescut l'interès en les peces i accessoris electrònics i l'ocupació de sensors per a solucions basades en l'Internet de les coses.

4. La identificació anirà més enllà i s'ocuparà de la identitat dels objectes i la seva autenticitat. Això requereix d'una major protecció de la informació en dispositius, serveis i aplicacions.

Gartner estima que 5,5 milions de "noves coses" es connecten tots els dies, la qual cosa ens està creant la necessitat d'implementar tecnologia integrada per protegir la seguretat i la privacitat en els sectors de pagaments, transport, indústria, béns de consum i salut.

5. Les polítiques de seguretat i les millors pràctiques seran tan importants com els avenços tecnològics.

Hi ha hagut una creixent demanda dels serveis que proporciona HID Global i que ajuden a implementar solucions innovadores per al compliment de normativitat, seguretat i gestió de risc, alhora que permeten aprofitar noves funcionalitats de valor afegit.

Fuente: http://www.ebizlatam.com/hid-global-actualiza-las-principales-tendencias-del-primer-semestre-2016/

Pulsera con tag NFC para pagos
02/07/2016

El Banc Santander i Mastercard llancen al mercat una polsera NFC per fer pagaments contactless

Un còmode pagament mitjançant polsera NFC per a les compres sense haver de pensar en la cartera.

La millor manera per realitzar els teus pagaments mitjançant una polsera NFC

Una Polsera NFC que treballa de forma idèntica a les targetes VISA Contactless amb el que permet realitzar pagaments de manera senzilla sense introduir PIN per compres inferiors a 20 € i amb la diferència que poden ser submergibles.

En el cas de Banco Santander, el client decideix com i quant recarregar des de 0,01 € fins a un màxim de 900 €: des d'una aplicació mòbil, a través de la banca en línia, en qualsevol caixer i oficina ia través dels serveis de banca telefònica.

Es pot pagar en qualsevol local que tingui un TPV contactless i emportar-se la polsera a qualsevol lloc: a córrer, al futbol, ​​a festivals, a concerts, a la muntanya, a la platja ... És resistent a l'aigua!

Una polsera amb un tag NFC. Llavors, què és la tecnologia NFC?

La tecnología NFC és una tecnologia de comunicació que funciona a una freqüència de 13,56 MHz i una distància de fins a 4 centímetres. Igual que la tecnologia RFID passiva, NFC (Near Field Comunication) necessita dels tags NFC, dispositius passius que contenen informació. Les polseres NFC es llegeixen i codifiquen mitjançant lectors NFC dedicats o bé mitjançant mòbils amb tecnologia NFC integrada. 

Fuente: http://marketing4ecommerce.net/santander-mastercard-pagos-contactless/

Ifsec 2016
27/06/2016

Un año más Kimaldi visita IFSEC 2016, la feria de Seguridad en Londres.

Hemos podido conocer las últimas tendencias y novedades del sector de la seguridad y tecnologías biométricas

La biometría de huella dactilar está muy instaurada en el sector de la seguridad y se ha convertido en la tecnología biométrica más utilizada. 

Suprema expuso su nueva tecnología Life Finger Detection, a través de la cual, los nuevos terminales de control de acceso y presencia superan la prueba de dedos falsos. 

El sistema LFD (Life Finger Detection) detecta si utilizamos un dedo falso o un dedo verdadero. Cada vez es más difícil engañar a los sistemas biométricos de calidad.

biometricos_huella_dactilar_comparativa

El fabricante Suprema presentó sus últimas novedades de la gama de terminales biométricos de nueva generación en IFSEC 2016: BioStation L2 y BioEntry W2.

Terminales más rápidos y potentes del mercado 

El terminal biométrico de huella digital Suprema Biostation L2 es un terminal de huella dactilar espectacular. Tiene una base de datos de 100.000 huellas e identifica a una persona en menos de un segundo. 

Control_de_accesos_Suprema_biostation_L2

El terminal biométrico de huella digital Suprema BioEntry W2 es el nuevo terminal de la nueva generación de terminales de control de acceso que presentó Suprema en IFSEC. Un terminal IP67 y IK85: ideal para exteriores, muy robusto y anti vandálico. La potencia de cálculo es del mismo nivel que el terminal de la nueva generación de biométricos: BioStation L2.

Suprema_Biostation_W2

 

Una relación comercial basada en la confianza 

 • Kimaldi es el único importador oficial en España y líder en ventas de los terminales de control de acceso Suprema. 
 • Suprema valora el soporte técnico de Kimaldi como el mejor del mundo.

No dudes en contactarnos para más información sobre la noticia

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribució oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.