Inici > Notícies
 
 
 

Notícies

16/07/2014

BBC News informa sobre el bike-sharing de Copenhague

El sistema de préstec de bicicletes elèctriques de Copenhague, en el que intervenen Gobike i Kimaldi com socis tecnològics, arriba a la BBC News.

Copenhague és una de les capitals del món amb major volum de bicicletes. En 1990 va ser la primera capital en instal.lar un sistema de lloguer de bicicletes.

Ara la ciutat s'ha actualitzat i les seves bicicletes inclouen assistència elèctrica i GPS, i qualsevol persona les pot reservar des del seu Smartphone.

Kimaldi ha dissenyat i fabricat components ¨embedded¨ dels sistemes electrònics per al control, la càrrega elèctrica,  identificació i comunicació de les bicicletes i las peanyes (els punts d'ancoratge de les estacions) segons los requisits de Gobike.

Degut a la repercusió mundial d'aquest projecte, diversos mitjans de comunicació es van fer ressò del mateix, a més la seva presència a Smart City Expo 2013 va consolidar el projecte com una solució global i adaptable a qualsevol tipus de ciutat.
Així la web Economist parlava de la solució de bike-sharing i la revista digital Forbes es centrava en el projecte de Gobike.

Ara la BBC News, en el seu format digital, es fa ressò d'aquest innovador sistema de préstec de bicicletes elèctriques i les seves avantatges

 

Si desitges més informació sobres sistemes de préstec de bicicletes o bicicletes elèctriques posa't en contacto amb nosaltres. 

10/07/2014

Evolis anuncia la continuïtat de la impressora de targetes Evolis Tattoo RW fins a finals de 2015

Degut a alguns projectes importants sorgits i el feedback del mercat, Evolis ha decidit replantejar la seva decisió de descatalogar la impressora de targetes regrabables Evolis Tattoo Rewrite.

El fabricant d'impressores de tarjetes francés Evolis anuncia la continuïtat de la seva impressora de targetes regrabables Tattoo RW fins a finals de 2015.

Aquesta decisió ve donada pel feedback del mercat i una sèrie de projectes interessants que han fet replantejar l'orientació comercial del seu producte.

La  impressora de targetes regrabables Tattoo RW és la solució perfecta per projectes i aplicacions de gestió de visitants.

 • Les targetes es poden modificar en qualsevol moment, gràcies a la rapidesa dels cicles de borrat i escriptura
 • Una solució econòmica i respectuosa amb el medi ambient: sense consumibles i targetes reutilitzables fins 500 vegades 
 • Ideal per sistemes de punts, targetes de visita, carnets VIP's, targetes de fidelització, etc. 
 • Perfecta per integrar u utilizar en qualsevol tipus d'entorn 
 • Mode d'inserció de targetes: manual i automàtic 
 • 2 anys de garantia (limitada a 15.000 targetes) 
 • Conectivitat: USB i Ethernet

Kimaldi és partner oficial a Espanya i Portugal de la marca d'impressores de targetes Evolis.

Kim_Repair&Official_Award

 

Kimaldi és Partner oficial i centre reparador certificat de Evolis
Kimaldi és el millor Partner europeu de Evolis (2001 - 2011)

Confia en la aliança Kimaldi - Evolis

Ràpida entrega, elevat stock en magatzem i distribuïdors en les principals ciutats i provincies de Espanya i Portugal.

Contacta'ns

07/07/2014

Kimaldi celebra la seva activitat Teambulding a Barcelona. Juliol 2014

El passat divendres 4 de juliol es va celebrar l'activitat d'estiu de Kimaldi, en la que dos grups van haver d'endevinar una sèrie d'endevinalles lògiques i matemàtiques per trobar la clau de l'enigma.

Teambuilding Kimaldi

 

Dos grups amb un objectiu comú, ser l'equip guanyador. En mitg de la ciutat condal, entre monuments, edificis emblemàtics i per últim la plaça Colón, van servir de pistes i finalment respostes. El Port Olímpic va ser el lloc escollit per la cena en grup.

Kimaldi és coneixedora de la necessitat de gestionar adequadament el Capital Humà per a l'éxit i diferenciació competitiva. El talent, la creativitat, la intel.ligència i motivació del personal d'una empresa, són els pilars per poder respondre amb agilidad als requerimients canviants del món modern.

Kimaldi empresa tecnològica líder en el seu sector coneix els beneficis d'aquest tipus d'iniciatives, que permeten als treballadors trobar-se fora de l'àmbit laboral laboral, treballar de forma eficient i fomentar el treball en equip.

Kimaldi es líder en el mercat de la identificació de persones i ofereix una àmplia gamma de sistemes biomètrics, sistemes RFID, impressores de targeta, lectors de targetes, control d'accés, control de presència.

Kimaldi_Teambuilding_7

 

Kimaldi és flexibilitat, digués que necessites.

Kimaldi ha visitat IFSEC l'esdeveniment en seguretat
23/06/2014

Kimaldi ha visitat IFSEC l'esdeveniment en seguretat

IFSEC International 2014, és la fira de seguretat que es celebra anualment a Londres, en el Centre d'exposicions ExCel, oferint solucions i productes relacionats amb la seguretat.

IFSEC International 2014, és l'escenari perfecte per conèixer a profesionals de seguretat altament qualificats i punt de trobada ideal per expandir negocis en el Regne Unit.

IFSEC International és l'esdeveniment més prestigios del món que atrau gràcies a les seves novetats d'última generació a expositors, compradors i proveïdors de tot el planeta, reunint aquest any a més de 24.000 visitants, representats en 108 països i 650 fabricants en 7 pavellons. 

En IFSEC es cubreixen les necessitats de seguretat més innovadores com, control d'accés biometria, edificis intel.ligents, seguetat física per els treballadors, CCTV, video vigilància, amb les principals fabricants distribuïdors i proveïdors.

Però a més, es parla de tendències, es comparteixen idees i solucions i es coneixen noves tecnologies per el món de la seguretat, el control d'accès i el control de presència.

Kimaldi aposta per la tecnologia i la innovació i busca nous productes de qualitat adaptats a l'evolució del mercat.

Si desitges obtenir més informació sobre aquest esdeveniment pots accedir a:

IFSEC

Kimaldi és flexibilitat. Digues què necessites?

10/06/2014

Impressora de targetes Evolis Zenius en promoció

Aprofita la promoció que ofereix Evolis i emporta't la teva impressora de targetes Zenius amb software inclòs a un preu increïble!

Només fins al 27 de juny de 2014, la teva impressora Evolis Zenius.

Evolis Zenius només 1.040€ PVP

Zenius_Promo

+ Software a CARDPRESSO XXS Lite

 

Kimaldi i Evolis, les teves marques de referència:

 • Kimaldi és importador oficial de Evolis des de 2002 i Centre de Reparació Certificat des de 2004.
 • 15 anys d'experiència en el sector.
 • Integració de productes en les impressores: Departament propi de I+D, Integració de lectors/gravadors i codificadors (125kHz, 13,56 MHz, smart card) en les impressores.
 • Soport tècnic: Departament tècnic especialitzat en les impressores de targetes. Soport telefònic (Hotline) i reparacions.
 • Formacions tècniques: Realitzem formacions tècniques periòdiques en els nostres instal.lacions, amb el suport dels tècnics de Evolis i Kimaldi.
 • Stock permanent i molt important de productes Evolis. Entrega immediata de gairebé totes les referències.
 • Respectem el canal de distribució: Mai venem directament al client final. Captem contactes de client final i els passem al distribuïdor Kimaldi.

Condicions d'aquesta promoció:

 • Vàlida fins al 27/06/2014
 • No acumulable a altres ofertes
 • IVA no inclòs
 • No oblidis indicar el codi de la promoció PROMOZENIUS

Kimaldi, digues que necessites

 
28/11/2012

Kimaldi el Distribuïdor Oficial d’Uniform Industrial Corp pel Sud i Est d'Europa

L'acord de distribució signat entre UIC i Kimaldi és estratègic i té per objectiu incrementar el negoci amb productes UIC al Sud i Est d'Europa, a més de millorar el servei als clients d'aquestes àrees.

14/11/2012

Acord de distribucin oficial de Cardpresso a Espanya i Portugal

Cardpresso, és referent en software d'edició i codificació de targetes per qualsevol impressora de targetes.

03/01/2013

Èxit en la implementació de la biometria facial en centres educatius.

Un distribuïdor de Kimaldi ha dut a terme la instal.lació de un sistema de reconeixement facial en un centre educatiu. L'èxit d'aquesta aplicació ha arribat a diversos mitjans de comunicació.