Inici > Sectors > Centres Esportius > Accés i Gestió a instal·lacions esportives
 
 
 

Sectors

Accés i Gestió a instal·lacions esportives

Accés i Gestió a instal·lacions esportives

Procés segur i ràpid per a controlar l'accés a una instal·lació esportiva

Avantatges d'aquesta aplicació:

  • Es controla l'empremta dactilar de l'usuari, pel que el vigilant o personal de recepció no han d'estar pendents de la foto que aparegui en el monitor de control d'accés. El risc d'intercanvi d'acreditacions entre usuaris és impossible
  • L'aplicació està totalment integrada amb el software de gestió de socis, rebuts...amb el que es pot impedir el pas d'usuaris morosos, configuració d'horaris i altres tipus de control
  • Per a l'accés de bebés o nens petits, el sistema permet el registre de fins a cinc empremtes dactilars del pare, mare o cuidadors

Les acreditacions d'accés per a centres esportius, solen ser personals i intransferibles, però els directius de centres esportius són conscients que alguns usuaris cedeixen la seva acreditació a familiars i amics, perquè accedeixin il·legalment a la instal·lació.

Els controls d'accés actuals mostren la fotografia del titular de l'acreditació que està accedint a la instal·lació perquè el vigilant o personal de recepció verifiqui si la persona de la fotografia és la mateixa que realment ha passat pel control.

Freqüentment el vigilant i especialment el personal de recepció estan ocupats atenent a altre usuari o poden haver-se absentat. En aquests casos, no hi ha cap control per a verificar que la persona que accedeix a la instal·lació és efectivament el titular de l'acreditació. Amb aquest sistema, s'evita el risc de frau perquè l'usuari s'identifica amb la seva pròpia empremta dactilar.

Una vegada identificat l'usuari, l'aplicació està connectada directament amb la base de dades de gestió de la instal·lació, des d'on es poden configurar els diferents requisits per a l'accés com horaris, inexistència de rebuts retornats, etc.

Aquest control d'accés pot utilitzar-se tant per als accessos de l'exterior com per a controls interns a sales d'ús restringit sense la necessitat que l'usuari hagi de moure's per la instal·lació amb una acreditació que podria extraviar, la qual cosa pot resultar un poc incòmode.

Mecànica d'accés:

1.- L'usuari arriba al control d'accés i introdueïx el seu número PIN ( la identificació de l'empremta sigui 1:1 i la identificació és immediata )
2.- Seguidament, el display del control d'accés li indica que posi el dit en el lector.
3.- Immediatament s'identifica si es tracta de l'usuari correcte i l'aplicació consulta en la base de dades si aquest usuari té permís d'accés en aquest moment.
4.- Si té permís d'accés, el display li indicarà que passi i s'obrirà el torn o barrera de control
5.- Sinó té permís d'accés, el display li indicarà que no pot accedir i el motiu, o que senzillament, passi per recepció.

Components d'aquesta aplicació:

acceso biometrico

Accés biomètric

fim 10

Lector biomètric FIM10

Accés i Gestió a instal·lacions esportives

Electrònica BioMax RS-232

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
Terminal BioMax Plus

Terminal Kimaldi BioMax Plus

Terminal online i offline per Control d’Accessos i Captura de Dades

Tag RFID Activo SYTAG245-TM

Tag RFID Actiu SYTAG245-TM

Tag RFID Actiu format polsera

red de lectores de tarjetas

Xarxa de lectors

Xarxa de lectors on-line magnètics, proximitat, smart card, empremta digital...

Terminal de control de acceso biométrico y RFID

Terminal biomètric Kimaldi BioMax2 FP

Terminal on-line d'empremta dactilar per Control d'Accés, Presència i Captura de Dades

Lector d'empremta Nitgen Hamster

Lector d'empremta Nitgen Hamster

Lector d'empremta dactilar de sobretaula connexió PC

Lector de huella digital para integrar

Productes per Integració

Lectors biomètrics d’empremta dactilar per integrar en terminals de control d’accés, kioscos, TPV i maquinària entre altres solucions.