Inici > Sectors > Centres Esportius > Control d'Accés a instal·lacions esportives
 
 
 

Sectors

Control d'Accés a instal·lacions esportives

Bio3_400

Aplicació realitzada per un del nostre distribuïdors per al control d'accés a un centre esportiu, en el qual s'han combinat diferents tecnologies i sistemes per a la gestió de l'accés a les instal·lacions.

En l'actualitat, molts centres esportius conten amb diferents instal·lacions, les quals requereixen un control d'accés molt exhaustiu, ja que no tots els clients tenen els mateixos privilegis d'accés.

Tenint en compte aquesta complexitat, i la necessitat per part de l'administració de la gestió i control d'accés, tant dels seus clients com de les zones a les quals tenen permís, un dels nostres distribuïdors ha realitzat una aplicació en la qual es combinen diferents tecnologies i sistemes per al control d'accés a les instal·lacions.

ACCÉS AL VESTÍBUL: 
El nostre distribuïdor ha desenvolupat diferents solucions per al control d'accés al vestíbul, el qual s'implementarà segons les característiques i necessitats del client final.

  • Bàcul amb lector de banda magnètica: en aquest cas, el client necessitava controlar l'accés d'un vestíbul a través de portes de vidre corredisses. Al tractar-se d'una superfície de vidre i situada lluny de la paret d'obra, es va optar per una solució fàcil i senzilla. Es va instal·lar un bàcul a l'entrada i per a la sortida, una cèl·lula de moviment que obre la porta
  • Portes de vidre i bàculs amb lectors de proximitat: el vestíbul d'aquest centre esportiu està format per portes de cristall, pel que per a oferir un aspecte lleuger a la recepció a causa de la gran superfície de cristall, es van integrar els sistemes de tal forma que no trenquessin la imatge. Per al mecanisme de l'obertura de les mateixes, es van instal·lar diferents bàculs en els quals es van allotjar els lectors de proximitat GP20. L'usuari ha d'acostar la targeta de RFID al lector del bàcul i les portes de vidre s'obriran permetent-li l'accés.
  • Torns i lectors de proximitat o biometria: en aquesta instal·lació, l'espai del vestíbul era més gran, pel que el distribuïdor va col·locar diferents torns per a permetre tant l'entrada com la sortida dels usuaris. Quan es van col·locar els torns, també es van instal·lar uns portells per a garantir l'accés a persones de mobilitat reduïda i sortida d'emergència. En aquest cas, es va optar per la tecnologia de radiofreqüència, els lectors de la qual es van integrar en l'interior dels diferents torns. També existeix la possibilitat, d'instal·lar un lector biomètric en lloc d'un de proximitat, utilitzant la tecnologia biomètrica la qual és molt més segura i còmoda que la tecnologia per radiofreqüència.

ACCÉS A LA PISCINA:
Molts centres esportius disposen de piscina entre les seves instal·lacions. També resulta bastant habitual, que persones alienes al centre o fins i tot els propis clients accedeixin a ella, a pesar de no tenir l'entrada permesa. En aquest cas, es tracta d'una piscina la porta de la qual d'accés és d'alumini, a més de disposar de poc espai per a instal·lar un sistema de grans dimensions. Al disposar de poc espai, es va col·locar un lector de banda magnètica en la porta d'alumini i es va realitzar el cablejat fins al sostre, on es troba l'electrònica.

ACCÉS A LES OFICINES:
En un centre esportiu, no només és important controlar l'accés dels usuaris, sinó també el dels propis empleats. Per a això, també es va realitzar un sistema de control d'accés a les oficines, mitjançant la instal·lació d'un lector de proximitat GP20, el qual es va aïllar del metall gràcies a un suport de plàstic.

Referència de l'aplicació: 01-0706-41

Components d'aquesta aplicació:

Control d'Accés a instal·lacions esportives

Accés a la piscina

Control d'Accés a instal·lacions esportives

Bàcul amb lector banda magnètica

Control d'Accés a instal·lacions esportives

Accés a les oficines

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
Terminal BioMax Plus

Terminal Kimaldi BioMax Plus

Terminal online i offline per Control d’Accessos i Captura de Dades

Brazalete de radifrecuencia Unique, Q5, Mifare

Braçalet RFID ID Band

Barçalet RFID ID Band - Unique / Q5 i Mifare 1k

Lector / Grabador de tarjetas chip Kimaldi SC42

Lector / Gravador de targetes xip Kimaldi SC42

Lector i gravador de targeta xip de memòria SLE5542 i SLE4442 amb connectivitat RS-232

Terminal d'accés Kimaldi KRD13M per a targetes Mifare®

Terminal d'accés Kimaldi KRD13M per a targetes Mifare®

Control d'accés amb identificació per radiofreqüència (RFID) de 13,56 MHz Mifare® compatible amb la normativa ISO 14443A

Impressora de targetes Evolis Pebble

Impressora de targetes Evolis Pebble

Pebble4: Impressora de targetes en color a una cara. Alta qualitat i velocitat amb 3 anys de garantia i el menor cost d'impressió del mercat

Solucions mitjançant tecnologia RFID Activa

Solucions mitjançant tecnologia RFID Activa

Identificació, localització i traçabilitat de persones i objectes mitjançant tecnologia RFID Activa: més comoditat i seguretat