Inici > Sectors > Centres Esportius > Control d'accés per radiofreqüència a l'aparcament d'un Club Nàutic
 
 
 

Sectors

Control d'accés per radiofreqüència a l'aparcament d'un Club Nàutic

Control d'accés per radiofreqüència a l'aparcament d'un Club Nàutic

Control d'accés mitjançant targetes RFID per a socis i no socis d'un club nàutic.

El control d'accés a l'aparcament i les instal·lacions d'un club nàutic no sempre resulta segur, degut al gran tràfic de persones, sobretot en els mesos de major afluència i activitat.

Aquesta solució té com a finalitat instal·lar un control d'accés  segur i fiable per a la gestió de l'aparcament i control d'accés a les instal·lacions del club nàutic.

L'aplicació es desenvolupa mitjançant targetes de radiofreqüència, tant per als socis que volen deixar el seu cotxe en l'aparcament i després accedir a les instal·lacions del club, com per als no socis, que simplement volen aparcar el seu cotxe.

CONTROL D'ACCÉS A LES DUES ZONES D'APARCAMENT 

El espai de l'aparcament està dividit en dues zones, la de l'aparcament per a socis i la de l'aparcament públic i socis.

El control d'accés a la zona d'aparcament només per a socis està controlat per una càmara de lectura de matrícules, una porta corredissa i una barrera.

L'entrada a aquesta zona es realitza del següent mode:

  • Després de validar la targeta de proximitat de soci, s'obre la porta corredissa, i una vegada oberta es dispara la càmara de lectura de matrícules. Només després de comprovar si la matrícula és vàlida es permetrà el pas pujant la barrera de control d'accés.
  • Per efectuar la sortida, es comprova la targeta de proximitat de soci per obrir la porta corredisa i la barrera de forma conjunta.

La seqüència de moviments del sistema es realitza mitjançant l'electrònica de control d'accés Kimaldi NdCAN Max connectada per radiofreqüència al sistema central.

Control d'accés per l'aparcament públic i socis. Durant l'horari diürn la porta roman oberta, en canvi durant l'horari nocturn roman tancada per poder exercir un control d'accés a l'aparcament més fiable. Així, després de comprovar la targeta de proximitat, la porta s'obre parcialment per permetre el pas als peatons, o totalment si l'accés el realitza un vehicle.

Les barreres de control d'accés a l'aparcament públic i per a socis funcionen amb targeta de proximitat o tiquet. En ambdós casos es comprova la matrícula; en el cas dels socis es comprova que la matrícula estigui autoritzada i en el cas dels no socis s'imprimeix la matrícula en el tiquet.

Els accessos peatonals són aquells que es realitzen per arribar a unas determinads dependències del club. El control d'accés peatonal es realitza a través d'una xarxa de lectors preparats per a l'exterior que limiten l'accés a banys privats, bugaderies, zona social i resta de dependències d'ús exclusiu per a socis.

Així, el control d'accés a l'aparcament del club nàutic, tant públic com per a socis, es realitza sota la màxima garantia de seguretat.

Aquesta aplicació és ideal per a entorns oberts, amb alta afluència de públic en els que és necessari exercir un control d'accés.

Pot ser portada a terme amb targetes o tags de radiofreqüència en combinació amb un lector o sistema de lectors de proximitat.

Es tracta d'una solució senzilla i fàcil d'instal·lar que assegura un control d'accés fiable i segur.

Referència d'aquesta aplicació: 01-2403-63

Components d'aquesta aplicació:

Entrada al puerto

Control d'accés al Club Nàutic

Control d'accés per radiofreqüència a l'aparcament d'un Club Nàutic

Electrònica de control d'accés NdCAN Max

Control d'accés per radiofreqüència a l'aparcament d'un Club Nàutic

Targetes RFID

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
Terminal BioMax Plus

Terminal Kimaldi BioMax Plus

Terminal online i offline per Control d’Accessos i Captura de Dades

Tarjeta Kimaldi Ndcan Max

Targeta Kimaldi NdCAN Max

Targeta de comunicacions bus CAN amb les màximes prestacions

tarjetas RFID

Targetes RFID

Targetes de proximitat i sense contacte de màxima qualitat.