Inici > Sectors > Centres Esportius > Control d'accés RFID a instal·lacions municipals amb Targeta Ciutadana
 
 
 

Sectors

Control d'accés RFID a instal·lacions municipals amb Targeta Ciutadana

Control d'accés RFID a instal·lacions municipals amb Targeta Ciutadana

Targeta Ciutadana per al control d'accés RFID a les instal·lacions esportives d'un frontó

El projecte es porta a terme per l'Ajuntament d'una població que necessita gestionar el control d'accés a les instal·lacions esportives municipales a través de la Targeta Ciutadana, concretament el control d'accés a les pistes de frontó, tot i que després està previst afegir més instal·lacions esportives.

Els veïns que ho sol·licitin són registrats a la base de dades de l'Ajuntament com a usuaris de les instal·lacions municipals. Després d'agafar les seves dades se'ls lliura una Targeta Ciutadana que incorpora un sistema de lectura per radiofreqüència i que els permetrà l'accés a totes les instal·lacions que l'ajuntament consideri susceptibles d'utilitzar aquest mètode.

Els veïns registrats poden utilitzar la reserva d'hores de les instal·lacions via telefònica o via Internet, mitjançant un software específic de gestió de les instal·lacions.

En la porta de les instal·lacions es troba situat un terminal de control d'accés online que llegeix la Targeta Ciutadana. Aquest dispositiu activa el control d'accés i l'obertura de portes, únicament quan s'aproximen Targetes Ciutadanes d'usuaris que prèviament hagin efectuat la seva reserva.

SERVEI DE CONTROL D'ACCÉS MITJANÇANT RFID, OBERTURA DE PORTES, ÚS DE LLUM ELÈCTRICA, I ALTRES SERVEIS 

Quan s'aproxima la Targeta Ciutadana al lector de proximitat Mifare situat en la porta de control d'accés de la instal·lació esportiva, s'envia el número de la Targeta Ciutadana al servidor de la xarxa d'àrea local. El servidor llegeix el número de la Targeta Ciutadana i les dades de la base de dades on s'emmagatzemen les reserves. Si el número de Targeta Ciutadana s'associa a un registre de reserva, i aquest està dins del segment horari, el servei sol·licita al lector que accioni el relé de control d'accés que permeti l'obertura de portes.

El servei emmagatzema en la seva memòria interna el temps consumit. Quan falta poc temps per a la finalització de la reserva, el servei comunica al lector que ha d'accionar un altre relé que provoqui l'activació de la sirena i avisi els usuaris de la próxima finalització del seu torn.

Quan es produeix un accés en horari que precisa llum, s'activa automàticament l'encès dels llums en les instal·lacions mitjançant l'activació d'un altre relé.
Al final del dia, en horari predefinit o quan finalitza una reserva, es produeix l'apagat dels llums, tot i que també es pot activar o desactivar de forma manual.

El servei guarda en la base de dades tots els accessos dels darrers 6 mesos a totes les instal·lacions.

A final de mes, amb les dades de les reserves, es generen fitxers per carregar el cost dels lloguers dels usuaris, a més de poder realitzar estadístiques d'ús de les instal·lacions per veure quines instal·laciones i en quins períodes són més usades.

La solució de control d'accés a les instal·lacions esportives municipals basada en la utilització de la Targeta Ciutadana estableix diferents opcions de gestió. La seva flexibilitat permet aplicar diferents tarifes a determinats usuaris o grups d'usuaris, tarifes per dates, limitar o impedir l'ús de les instal·lacions esportives en determinats dies, etc. És a dir, es poden aplicar excepcions i particularitats en funció dels paràmetres que es desitgi.

LLOC WEB PÚBLIC DE RESERVES  

Es tracta d'una aplicació web per a la gestió de les reserves de les instal·lacions esportives municipals. L'accés a les pàgines de reserva és restringit i s'accedeix mitjançant un formulari de validació que sol·licita el nom d'usuari i la contrasenya.

  • Pàgina de reserves: Es mostra un calendari amb tots els dies que poden ser seleccionats en funció de la seva disponibilitat. Una vegada escollit el dia, se seleccionarà la franja horària desitjda entre les disponibles.
  • Pàgina justificant de reserva: Un cop realizada la reserva es mostren les dades de la mateixa i es pot imprimir com a justificant.
  • Pàgina de reserves realitzades: Mostra el llistat de totes les reserves realitzades per l'usuari, aquestes poden ser modificades o anul·lades.

Amb aquest sistema de control d'accés a les instal·lacions esportives mitjançant l'ús de la Targeta Ciutadana, i la gestió de reserves de las mateixes, la tasca de gestionar les instal·lacions municipals i el seu control d'accés resulta molt més fiable, senzilla i còmode per a tots els agents que intervenen.

Es tracta d'una solució senzilla, adaptable a diferents entorns i necessitats i de fàcil instal·lació, portada a terme per un dels nostres distribuïdors.

Referència d'aquesta aplicació: 01-2304-67

Productes utilitzats:

Components d'aquesta aplicació:

Control d'accés RFID a instal·lacions municipals amb Targeta Ciutadana

Instal·lació esportiva Frontó

Control d'accés RFID a instal·lacions municipals amb Targeta Ciutadana

Terminal de control d'accés de proximitat online Kimaldi BioMax2

Control d'accés RFID a instal·lacions municipals amb Targeta Ciutadana

Electrònica lector de targetes de proximitat Kimaldi KRD13M

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
Terminal BioMax Plus

Terminal Kimaldi BioMax Plus

Terminal online i offline per Control d’Accessos i Captura de Dades

Kimaldi BioMax2

Terminal Kimaldi BioMax2

Terminal on-line molt versàtil amb interface RS-232, Ethernet UDP, TCP/IP i opcionalment Wi-Fi

Lector RFID MIFARE® KRD13Mv2

Lector-Gravador Mifare Kimaldi KRD13M

Nova versió del KRD13M, reduïdes dimensions i més recursos per a una major flexibilitat i integració

Omnikey 5321 USB

Lector dual de targetes de proximitat i targetes xip Omnikey 5321 USB

Lector dual smart card i RFID multi ISO 13.56 MHz de sobretaula, d'alta qualitat i preu competitiu

tarjetas RFID

Targetes RFID

Targetes de proximitat i sense contacte de màxima qualitat.

Control de Acceso

Control d'Accés

Control d'accés biomètric, control d'accés RFID, smart card, banda magnètica. Control d'accessos on-line, off-line i autònoms

Tarjetas plásticas

Targetes plàstiques

Targetes RFID, proximitat, targeta plàstica neutra, targeta de banda magnètica, targetes xip o smart card. Targeta blanca, preimpresa i personalitzada

Lector de targetes RFID i tags 13,56 MHz

Lector de targetes RFID i tags 13,56 MHz

Lectors/gravadors de targetes i tags de proximitat de 13,56 MHz Mifare ®