Inici > Sectors > Centres Esportius > Impressores de targetes Evolis per a la fidelització de clients
 
 
 

Sectors

Impressores de targetes Evolis per a la fidelització de clients

Impressores de targetes Evolis per a la fidelització de clients

El procés de fidelització de clients està molt estès i es dóna habitualment en molts negocis. La fidelització de clients es fa a través de targetes de fidelització o targetes de punts, que recullen punts o informació sobre les compres realitzades pels clients i ofereixen promocions i descomptes associats amb els seus interessos.

La impressió de targetes plàstiques és el mètode més eficaç i senzill per a identificar als clients, només és necessari imprimir una targeta amb les seves dades.
Per poder realitzar la impressió de targetes de fidelització de forma ràpida els comerços han de disposar d’una impressora de targetes que els permeti una impressió senzilla i còmode. 

Les impressores Evolis són una solució molt útil per al teu negoci, ja que són impressores molt manejables, de mida petita i ús senzill. Les impressores Evolis són molt fàcils d’integrar amb el software del terminal de punt de venda o simplement per a tenir-les en el mostrador.  

Existeix una gran varietat en impressores de targetes plàstiques:

  • Impressora Zenius: impressió de targetes en petites quantitats i per a aplicacions nòmades
  • Impressora Pebble4: total personalització de targetes en color i monocrom. 
  • Impressora Dualys3: impressora de targetes de referència per a la personalització de targetes a doble cara segures i d’alta qualitat.

La tipologia de comerços o organitzacions en les que es pot necessitar una impressora de targetes és molt variada, entre ells:

  • Biblioteques
  • Universitats
  • Centres esportius
  • Tendes
  • Òptiques
  • Cines
  • Discoteques

Les impressores de targetes permeten realitzar les teves pròpies targetes personalitzades, amb la informació que necessitis en elles, i així poder fidelitzar als teus clients d’una manera ràpida, senzilla i eficaç.

Per a una major durabilitat i millor ús de la impressora de targetes Evolis recomanem utilitzar consumibles i cintes originals Evolis.

Referència d'aquesta aplicació: 01-0303-93

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
31/01/2011

Kimaldi Electronics millor partner europeu de l'empresa d'impressores de targetes Evolis

Kimaldi rep l’Evolis Europe Performance Award 2001-2010 

Evolis Zenius

Impressora de targetes Evolis Zenius

Zenius és la millor impressora de targetes per baixos volúms d'impressió. La més alta qualitat d'impressió i totes les opcions de codificació de targetes actualitzables a posteriori.

Evolis Primacy

Impressora de targetes Evolis Primacy

Primacy és una impressora de gamma mitjana-alta per impressions a una o doble cara. Modularitat i flexibilitat amb 3 anys de garantia.

Cintas Evolis High Trust

Cintes Evolis (ribbons)

Completa gamma de cintes (o ribbons) per a les impressores Evolis.