Inici > Sectors > Centres Esportius > Panys electrònics per taquilles a pistes d'esquí
 
 
 

Sectors

Panys electrònics per taquilles a pistes d'esquí

Cerraduras RFID taquillas

Una solució de panys electrònics On-line per les taquilles dels usuaris que accedeixen a les pistes d'esquí i tenen que deixar les seves pertinences a un lloc segur.

Un distribuïdor de Kimaldi, especialitzat en equipament per a pistes d'esquí, ha instal·lat panys electrònics RFID per les taquilles de més de 10 pistes d'esquí Europees. 

Un sistema de panys electrònics RFID per a taquilles totalment automatitzat, optimitzat i perfeccionat. 

Cerraduras electronicas

Una vegada l'usuari fa la reserva de la taquilla i efectua el pagament, rep un mail i un missatge de text indicant el seu número de còdi de taquilla. Tot està automatitzat i a on el nostre distribuïdor marca la diferencia és en el pany de taquilla: un pany intel·ligent fruit d'un gran desenvolupament previ.

El usuari activa l'apertura de la taquilla identificant-se en el terminal informador o als lectors ubicats en diferents zones del vestuari, i puden utilitzar qualsevol tipus de identificació, com per exemple: codi PINSmartphone, forfait d'esquí, targeta bancaria, polseres i clauers RFID.

Oblideu-vos de passwords o codis, ¡ja no són necessaris! A més a més, el terminal informador li servirà per recordar la taquilla que té assignada si no lo recorda. 

Disposa de varies alternatives per efectuar la reserva de la taquilla: mediant la pàgina Web del grup d'estacions d'esquí, al terminal informador de l'entrada a la sala de taquilles, a l'oficina de compra de forfait per accedir a les pistes d'esquí i als terminals situats a prop dels remuntadors.

Panys electrònics On-line amb els que podràs obtenir tota la informació que necessites

Un gran producte integrable amb el Software de gestió del centre i el Software de control d'accés a la instal·lació

Els panys electrònics On-line per taquilles són molt fàcils d'instal·lar ja que no tenen cap tipus de cablejat. La seva alimentació és mediant piles.

Són controlats per un Software de gestió en el que es poden veure un històric dels passos seguits per l'usuari que ha reservat la taquilla i inclou una alarma per si obren la taquilla sense permís.

El pany electrònic On-line és integrable amb diferents tecnologies: RFID, NFC, Biometria i Codi de Barres, codis QR, bandes magnètiques, PIN, etc. 

Una solució de panys per taquilles pensada per la comoditat

Solución cerraduras

L'aplicació està pensada para millorar la comoditat i seguretat del client abans i després d'una jornada d'esquí. 

A més a més, el distribuïdor ha implantat una solució de climatització en les taquilles que li permeten al client deixar la roba mullada a la taquilla i al dia següent trobar-la eixuga.

El sistema de taquilles mitjançant panys electrònics també s'ha instal·lat a Gimnasos, Centres esportius, Camps de golf, Universitats i Hospitals.  

Referència de l'aplicació: 01-1406-131

Components d'aquesta aplicació:

Cerradura electrónica On-line

Pany electrònic On-line

Lector RFID Flexy Multi ISO

Lector RFID Flexy Muti ISO

Cerradura electrónica para taquillas

Pany electrònic per a taquilles

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
Panys electrònics on-line per taquilles

Panys electrònics on-line per taquilles

Sistema online per panys electrònics en taquilles o casellers controlats pel software de gestió

Terminal de control de acceso biométrico y RFID

Terminal biomètric Kimaldi BioMax2 FP

Terminal on-line d'empremta dactilar per Control d'Accés, Presència i Captura de Dades

Kimaldi KVega

Electrònica de control de presència programable Kimaldi KVega

Kimaldi KVega és una electrònica de control equipada amb un processador, sistema operatiu Windoes CE i pantalla tàctil LCD de 4,3".

Polseres i clauers RFID de 13,56 MHz

Polseres i clauers RFID d'alta freqüència ideals per a aplicacions de traçabilitat.