Inici > Sectors > Centres Esportius > Polseres silicona pel control d'accés a un complex hoteler
 
 
 

Sectors

Polseres silicona pel control d'accés a un complex hoteler

Hotel

Les polseres RFID de silicona ens permeten implementar sistemes de control d'accés RFID en entorns amb elevada humitat, com són complexos turístics.

Les polseres RFID, substitueixen fàcilment a les targetes, per la seva comoditat, el seu menor risc de pèrdua i la seva resistència a l'aigua.

Un distribuÏdor de Kimaldi ha desenvolupat una aplicació amb polseres RFID de silicona pel control d'accés a un complex hoteler.

Per aquesta aplicació, la polsera RFID s'entrega a l'usuari quan arriba, ja configurada amb els serveis que hagi contractat. Aquest tipus de polseres RFID, permet el control d'accés a la piscina i a la zona de spa, però també l'obertura del pany de l'habitació o apartament.

L'usuari del complex pot desplaçar-se per totes les instal.lacions a les que tingui accés sense preocupar-se per perdre la polsera de radiofreqüència o del dany que pugui patir el xip, la seva resistència a l'aigua li permet portar-la tant en piscines, com dutxes.

Les polseres RFID utilitzades, són a més, fàcils de posar i treure, així l'usuari pot guardar-les en un bolso quan surti del complex.

Aquesta aplicació encaixaria també en instal.lacions deportives, on les polseres RFID permetessin el control d'accés a diferents serveis. Pot incorporar a més l'obertura de guixetes.

En aquest cas s'han fet servir panys digitals RFIDper les portes d'habitacions i l'accés a la zona de spa i un terminal de control d'accés RFID per la piscina.

Les polseres RFID utilitzades són de silicona i amb tancament ajustable.

Kimaldi distribueix polseres RFID de silicona, de paper, ajustables i amb mides estàndar per tot tipus d'aplicacions.

Referència d'aquesta aplicació:  01-2409-115 

Components d'aquesta aplicació:

Aquesta aplicació ha estat desenvolupada per un dels nostres clients. Si t'interessa, et posarem en contacte amb qui l'hagi realitzat.

Recomana aquesta aplicació

 
 
Pulsera RFID de silicona

Polsera RFID de silicona

Braçalet RFID de silicona amb un trang de lectura molt elevat

Pulsera RFID con hebilla

Polsera RFID ajustable

Polsera RFID amb sivella per a un ajust perfecte a tot tipus de mides